USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Çiftçi Çocuklarına Burs

Zara Ziraat Odası ve Kızılırmak Yöresi Dernekler Federasyonu işbirliğinde "Geleceğimizin Destekçisiyiz" kampanyası kapsamında çiftçilerin üniversitede eğitim gören çocuklara burs verecek.

Çiftçi Çocuklarına Burs
21-09-2023 10:41
SİVAS
Google News

Tuğba SARIKAYA

Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, "2023 yılında da oda olarak eğitim ve sosyal sorumluluk çalışmalarına önem ve öncelik veriyoruz. Çiftçilerimizin çocuklarına yönelik "Geleceğimizin Destekçisiyiz" kampanyası kapsamında burs desteği, kırtasiye desteği, ‘Bir mont, Bir Bot' projesi kapsamında köy okullarında eğitim gören öğrencilere her yıl bot ve mont dağıtımı gibi destekler sağlıyoruz. Ekonomik şartlardan dolayı çiftçilerimiz çocukların eğitim masraflarına yetişmekte zorlanıyorlar. Zara Ziraat Odası ve Kızılırmak Yöresi Dernekler Federasyonu işbirliğinde ‘Geleceğimizin Destekçisiyiz’ sloganı kapsamında 2020 yılında başlattığımız burs desteğine bu yıl da devam ediyoruz” dedi.

Projelerin uygulanmasında emeği geçen Federasyon Başkanı Mehmet Bağca’ya teşekkür eden Şimşek, “İki yıldır burs desteğine sponsor olan Kızılırmak Yöresi Dernekler Federasyon Başkanı ve aynı zamanda oda meclis üyemiz Mehmet Bağca’ya teşekkür ederim. Bizleri her konuda yalnız bırakmayarak desteklerini esirgememektedir.” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü