USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

ÇİFTÇİLERİN SEÇİM GÜNÜ

ÇİFTÇİLERİN SEÇİM GÜNÜ

ÇİFTÇİLERİN SEÇİM GÜNÜ
29-12-2018 07:59
Google News

?HAYIRLI OLSUN?

Gazibey köyünde oyunu kullanacak olan Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, seçimlerin çiftçiler ve Sivas´a hayırlı olması dileğinde bulunarak, ?Bu bir bayrak yarışıdır, seçimlerde demokrasinin kazanacağına inancımız tamdır.. Belirlenecek olan delegelerimiz 28 Şubat tarihine kadar Ziraat Odası başkanını belirleyecek. Görev verilirse 4 yıl daha Sivas´ın tarım ve hayvancılığına hizmet etmek istiyorum? dedi.

Erhan CEYLAN/

Ziraat Odası´na üye çiftçiler, 4 yıl aradan sonra yeni bir seçim süreci kapsamında bugün bir kez daha sandık başına gidiyor. Merkeze bağlı köylerdeki 19 bin 800 çiftçi, 65 mahalle ve 154 köyde Ziraat Odası´nın 215 delegesini belirlemek için oy kullanacak.

Yaklaşık 2 yıl süreyle kayyumun yönettiği ardından da olağanüstü seçimle Hacı Çetindağ´ın göreve getirildiği Ziraat Odası´nın delege seçimleri, Valilik koordinesinde muhtarlardan oluşan sandık kuralları gözetiminde yapılacak. Mahalle ve köy muhtarlıklarında kurulacak olan sandıklarda seçime gidecek olan çiftçilerin seçeceği delegeler,  Şubat ayında Ziraat Odası´nın başkan ve yönetimini belirleyecek.

?HAYIRLI OLSUN?

Demokratik bir ortamda köy ve mahalle muhtarlıklarında sandık başına gidecek olan çiftçilerin bugün delege seçimlerini gerçekleştireceğini vurgulayan Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, seçimlerin Sivas´a hayırlı olmasını diledi.

Kısa bir süre önce başkanlık için bir kez daha aday olduğunu açıklayan Çetindağ, ?Seçimlerde demokrasinin kazanacağına inancımız tamdır. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu seçimlerin ardından belirlenecek olan delegelerimiz 28 Şubat tarihine Ziraat Odası başkanını belirleyecek. Tekrar aday olduğumu açıklamıştım. Görev verildiği takdirde 4 yıl daha Sivas´ın tarım ve hayvancılık şehri olabilmesi adına mücadelemi sürdürecek ve bir daha asla aday olmayacağım? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü