USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

?ÇOCUKLARIN AYAĞI ÇAMURA DEĞMEYECEK?

?ÇOCUKLARIN AYAĞI ÇAMURA DEĞMEYECEK?

?ÇOCUKLARIN AYAĞI ÇAMURA DEĞMEYECEK?
27-10-2018 07:56
Google News

Çetin POLAT/

İl Özel İdare Genel Sekreteri Nebi Kaya, Altınyayla´da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Bu ilçede yürütülen hizmetlerin hedefine ulaştığını söyleyen Kaya, köylerde yürütülen parke taşı uygulamasına da değinerek, ?Artık hiçbir çocuğumuzun ayağı çamura değmeyecek? dedi.

Altınyayla´da Özel İdare tarafından yapılan İmam Hatip Ortaokulu ile Kızılhüyük ve Taşlıhüyük köylerinde incelemelerde bulunan Genel Sekreter Kaya, köylüler, öğrenci ve öğretmenlere değerlendirmelerde bulundu.

Altınyayla ve köylerinde yürütülen hizmetlerin hedefine ulaştığını ve hiçbir eksikliğin söz konusu olmadığını ifade eden Kaya ?Şiddetli bir şekilde yağan yağmurun ardından, köy konağından okula doğru yürüdük ve pırıl pırıl bir şekilde okulumuza ulaştık. Çocuklarımızın ayağı artık çamura değmeyecek. Köylerimizde alt yapı çalışmalarının tamamlandığını ve problemlerin ortadan kalktığına şahit olduk. Bu hizmetlerin ilçelerimize ve köylerimize ulaşması aşamasında, çalışmalarımızı himaye eden Valimiz Sayın Davut Gül´e, desteklerinden dolayı milletvekillerimize, ilçe kaymakamlarımıza, çalışmaları takip eden il genel meclisi üyelerimize, ilçe müdürlerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun? dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü