USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çocukların Geleceği Bize Emanet

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, okul ziyaretleriyle birlikte okulların çevresinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret etti. Öğrencilerin güvenliği için çalıştıklarını ifade eden Şimşek, ”Esnaflarımızda okul güvenliğimizin bir parçası. Bu noktada çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan uzak durmasını istiyoruz. Çocuklarımızın geleceği hepimize emanet." dedi.

Çocukların Geleceği Bize Emanet
16-09-2023 11:11
SİVAS
Google News

Eraydın AYTEKİN

Vali Yılmaz Şimşek, Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Mesleki eğitim kapsamında okulda yer alan atölyeleri gezen Vali Şimşek, okul müdürü Tuncay Baral'dan okulun genel durumu hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Şimşek, mesleki eğitimlerinde başarı temennisinde bulundu. Okul ziyaretlerine Fevzi Paşa İlkokulu ile devam eden Vali Şimşek, sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okulun mevcut durumu hakkında idarecilerden bilgi alan Valimiz Şimşek, daha sonra öğretmenler odasına geçerek eğitimcilerle bir araya geldi.

Okul ziyaretleri sonrası işletmeleri ziyaret eden Vali Şimşek, bölgedeki okullarda eğitim gören öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durması konusunda esnaflardan destek istedi. İş yerlerini tek tek ziyaret eden Şimşek, esnaflarını okul güvenliği konusunda bilgilendirdiklerini ifade ederek, "Öğrencilerimizin güvenliği için çalışıyoruz. Esnaflarımızda okul güvenliğimizin bir parçası. Bu noktada çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan uzak durmasını istiyoruz. Her hangi bir olumsuz durumla karşılaşıldığında emniyet güçlerimize haber iletmenizi bekliyoruz. Çocuklarımızın geleceği hepimize emanet." dedi.

sivas son dakika  sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika   

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü