USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

?ÇOK ÇALIŞTIK YİNE ADAYIM?

?ÇOK ÇALIŞTIK YİNE ADAYIM?

?ÇOK ÇALIŞTIK YİNE ADAYIM?
11-10-2018 07:46
Google News

CHP´de ilk aday adaylığı başvurusu Deliilyas Beldesi´nden geldi. Belediye Başkanı Hayati Akbulut, ?9 Yıldır başkanım, çok çalıştık, yapacak daha projelerim var, bir kez daha adayım? dedi.

Beste KURT/

Altınyayla ilçesi Deliilyas Beldesinin CHP´li Belediye Başkanı Hayati Akbulut, 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olacağını belirten dilekçesini İlçe başkanlığına vererek, resmi başvurusunu yaptı.

İki dönemdir belediye başkanlığı yapan Akbulut, CHP İlçe Başkanlığı´na yaptığı başvurunun ardından ?Yeni projeler için yeni bir dönem daha? diyerek belde halkından destek istedi.

Deliilyas Beldesi´nin daha da gelişebilmesi amacıyla 2019 projelerini açıklayacağını vurgulayan Akbulut, ?İki dönemdir Deliilyas  Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum. 9   yıl boyunca mesai arkadaşlarımla beraber var gücümüzle çalıştık.  Önümüzdeki dönemde hemşerilerimiz yetki verirse aynı görev aşkı ile çalışmaya devam edeceğiz.9 yıllık süreçte önemli hizmetler yaptık, projelerimizi hayata geçirdik.  En önemlisi  herkesin iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya çalıştım. Beldem ve yurttaşlarımız için gerçekleştireceğimiz hayallerimiz var.  Deliilyas  halkı uygun görür ise bir 5 yıl daha hizmet etmek istiyorum. Hiç bir şeyi tek başıma  yapmadım, biz olarak yaptık? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü