USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

COŞKUYLA KUTLADIK

COŞKUYLA KUTLADIK

COŞKUYLA KUTLADIK
24-04-2017 07:58
Google News

Erhan CEYLAN/

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı´nda tören gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan, okul müdürleri ve çok sayıda öğrencinin katıldığı törende Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Törende aşırı rüzgâr nedeniyle bayrak tutan öğrencilerin zor anlar yaşadığı gözlendi.

AKM´DE GÖSTERİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kongre İlkokulu tarafından Atatürk Kültür Merkezi´nde tören düzenlendi.

Törene, Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan, bazı protokol üyeleri, okul müdürleri, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlama programı kapsamında şiir dinletisi, halk oyunları, bayrak gösterisi ve 23 Nisan Oratoryo gösterileri yer aldı.

YABANCI ÖĞRENCİLERDEN

MEMLEKET ŞİİRİ

AKM´de gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ilimizde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerin seslendirdiği ?Memleket İsterim´ adlı şiir, salonda duygu dolu anlara sahne oldu.

ASKERİ BANDOYA RÜZGÂR ENGELİ

23 Nisan etkinlikleri kapsamında 5. Piyade Er Eğitim Tugayı Bando Takımı´nın Kongre Müze bahçesinde vereceği konser, kuvvetli rüzgâr nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi´nde yapıldı.

Kongre İlkokulu tarafından gerçekleştirilen etkinliklerin ardından sahne alan Askeri Bando Takımı, katılımcıları keyifli bir konser verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü