USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

C.Ü İSTANBUL´DA TANITILDI

C.Ü İSTANBUL´DA TANITILDI

C.Ü İSTANBUL´DA TANITILDI
04-10-2019 01:00
Google News

Burcu CELLAT

Asırlar boyu birçok medeniyete kucak açmış Anadolu´nun önemli kavşak noktalarından biri olan ilimizin tarihinin, kültürünün ve yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı 10. Sivas Tanıtım Günleri´nde Cumhuriyet Üniversitesi standına geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gösterildi.

Tanıtım Günleri kapsamında TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Vali Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile birçok ziyaretçi Cumhuriyet Üniversitesi standını ziyaret etti.

Hazırlanan tanıtım materyalleri standı gezen ziyaretçilere hediye edilerek Cumhuriyet Üniversitesi hakkında bilgi verildi.

Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız standa gelen kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, İstanbul´daki Sivaslılar ve aday öğrencilere üniversite hakkında bilgi verirken, etkinlik alanında bulunan stantları da gezerek hemşerilerimizle sohbet etti.

Rektör Yıldız, etkinlik alanında yapılan tanıtım faaliyetlerinin yanında Sivaslı iş adamları ve bürokratlarla da bir araya gelerek Cumhuriyet Üniversitesi için yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında ikili görüşmelerde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü