USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cumhur İttifakı İçin Hala Sahada

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MDK Üyesi Av. İlker İpek, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ikinci turu için çalışmalarını sürdürüyor. Kapı kapı dolaşan İpek, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy istiyor.

Cumhur İttifakı İçin Hala Sahada
19-05-2023 14:43
SİVAS
Google News

Neslihan KOÇ

14 Mayıs seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili adayı olan Av. İlker İpek, gerek yürüttüğü çalışmaları, gerekse beyefendi kişiliği ile seçmenlerin gönlüne girmeyi başardı. 2018 seçimlerinde kendi isim ve amblemleri ile seçime girmeyen partilerin Sivas’ta bu dönem kendi logoları altında girdikleri 2023 seçimlerinde vekil çıkarmaya yetmese ve MHP'nin ikinci vekili çıkarmasını engelleyecek kadar oy bölünmesine sebep olsalar da bu duruma rağmen MHP oyunu arttırdı ve 1 milletvekili çıkardı.

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ile uyumlu çalışmaları ve teşkilat içinde olduğu kadar her kesimden kabul gören mütevazi ve çalışkan kişiliği  Av. İlker İpek’i kamuoyunda önemli bir yere taşıdı. Seçmenler, vekil olması için çaba harcasa da Av. İlker İpek çok az bir farkla meclise giremedi.

İpek, seçimlerin tamamlanmasının ardından milletvekili olamasa da sahadan kopmadı ve 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2 turu için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Köylerde, ilçelerde ve merkezde kendisini destekleyen seçmenler ve bunun haricindeki tüm seçmenlere Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemini anlatan İpek, Recep Tayyip Erdoğan için kapı kapı dolaşarak oy istiyor.

İpek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değinerek, “Seçimler 2. tura kaldı. Rehavete kapılmadan bu süreçte daha çok çalışılması gerekiyor. Cumhur İttifakı iradesinin devamı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için halkımıza bu seçimin ve seçime katılımın artırılarak sağlanması gerekliliğinin önemini anlatmamız gerekiyor. Kimlerin kimlerle birlikte olduğunu herkes gördü. Terör örgütü ve yandaşları ile bunların siyasi uzantılarının kimleri desteklediğini halkımız gördü. Bunları çok iyi anlatarak sahadan kopmamamız gerekiyor” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü