USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DEĞER KATANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

DEĞER KATANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

DEĞER KATANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
30-12-2019 07:00
Google News

Yüksel MENEKŞE

Tarım Platformu Toplantısı ve Tarıma Değer Katanlar Ödül Töreni, Tarım İl Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Sivas´ta tarımsal üretim adına yapmış oldukları başarılı ve farkındalık oluşturan çalışmalarıyla ödül almayı hak eden çiftçilere ödülleri verildi. Programa Vali Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Tarım ve Orman İl Müdürü Seyit Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, il protokolü ve çiftçiler katıldı. Sivas Milletvekili Semiha Ekinci´de Sivas´ın tarım ve hayvancılık alanında gerekli yatırımı her daim aldığını dile getirerek ?Üreten ve başarılı olan çiftçilerimizi kutluyorum? dedi. Törende bir konuşma yapan Vali Salih Ayhan tarım alanında yapılan faaliyetlerden söz etti ve ?Sivas´ta tarımda yoğun bir yıl geçti. Değer üretenlere değer vermek önemli. Tarım ve hayvancılıkla ilgili önemli bir heyecan oluşturduk. Yeterli mi? Değil tabiî ki. Çünkü herkesin temposunu koşarak gittiği yerde bizim daha çok koşmamız lazım. Sahayı toparladık, talepleri Ankara´ya gönderdik, bunları takip ettik vesaire 2019 yılının verimli geçtiğini düşünüyorum. Bu çalışmaları artıracağız. Çiftçilerimizin yanındayız.

Teşekkür etmekten bir şey kaybetmeyiz. Burada emek vermiş, mücadele etmiş çiftçilerimiz var. Bu çiftçilerimizi onurlandırmak onları daha da motive edecektir ve üretimini artırmaya teşvik sağlayacaktır. Çiftçilerimiz tebrik ediyorum, 2019 yılı bereketli oldu, güzel geçti. İnşallah 2020 yılı da 2019 gibi bereketli olur. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum? dedi.

Konuşmaların ardından çiftçilere ödülleri verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü