USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

DELİKTAŞ MEMNUN

DELİKTAŞ MEMNUN

DELİKTAŞ MEMNUN
09-07-2018 07:00
Google News

 

Masa tenisi antrenörlerinden Erkan Deliktaş, il spor merkezleri kapsamında yapılan çalışmalardan memnun olduğunu söyledi. 4 Eylül Ortaokulu´nda çalışmalar yapan masa tenisi fahri antrenörlerinden Erkan Deliktaş, hafta içi her gün çalışmalar yaptıklarını söyledi. 25 kişilik ekiple belirlenen gruplar halinde çalışmalar yaptıklarını belirten Deliktaş, yapılan çalışmalardan aldıkları geri dönüşümlerden memnun olduğunu söyledi.  4 Eylül Ortaokulu´nda 11 ile 15 saatleri arasında çalışmalar yaptıklarını belirten Deliktaş, ? İl spor merkezleri çalışmalarında sistem olarak nelerin yapılacağını öğrencilerimiz anladı. Gruplar halinde hafta içi her gün çalışma yapıyoruz. Her grup kendi saatinde gelip çalışmalarını yapıyor. 3 antrenman birde robot masamızda çalışmalar yapıyoruz. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda elde edilen geri dönüşümlerden memnunuz. Sporcularımızdan aldığımız geri dönüşümler güzel. İnşallah daha da güzel olacak.? dedi.

YETKİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Masa tenisi antrenörü Erkan Deliktaş, il spor merkezleri çalışmalarında kendilerini her konuda tam destek veren yetkililere teşekkür etti.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, 4 Eylül Ortaokulu Müdürü İsak Görüşük, Masa tenisi il temsilcisi Bekir Poyraz,  okul beden eğitimi öğretmenleri Armağan Güzen ve Ruveyda Bulut´a teşekkür eden Deliktaş, yetkililer sayesinde rahat ve iyi koşullarda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

İL MÜDÜRÜ KILIÇ: HER SPORCU BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, il spor merkezleri kapsamında yapılan çalışmalarda yer alan her sporcunun kendileri için önemli olduğunu söyledi. Futbol haricinde birçok branşta il spor merkezlerindeki çalışmaların sürdüğünü belirten Kılıç, ? Masa tenisinde belli bir ritim yakalanmış durumda. Yapılan çalışmalardan memnunuz. Bizim için tüm branşlarda yer alan sporcular önemli. İl spor merkezlerinde yapılan çalışmalarda yer alan tüm sporcuların gelişimlerini takip ediyoruz.? diye konuştu.

BOYRAZ: TAKİP EDİYORUZ

Masa Tenisi İl Temsilcisi Bekir Boyraz, il spor merkezleri kapsamında masa tenisi branşında yapılan çalışmaları takip ettiklerini söyledi. Çeşitli salonlarda yaptıkları çalışmalarda il spor merkezlerindeki antrenmanların sürdüğünü kaydeden Boyraz, ? 4 Eylül Ortaokulu´nda Erkan Deliktaş´ın antrenmanlarını izliyoruz. Yapılan çalışmalardaki programları takip ediyoruz. Her geçen gün yükselen bir temponun ortaya çıktığını görüyoruz. Yapılan antrenmanlardan, antrenmanlarda ortaya çıkan tempolardan ve sporcuların antrenman devamlılıklarından memnunuz. Masa tenisindeki gelişimin il spor merkezlerindeki çalışmalarla farklı bir yere gelmesini bekliyoruz.? dedi

2007-2010 YAŞ ARALIĞI

4 Eylül Ortaokulu´nda yapılan masa tenisi il spor merkezleri çalışmalarında 2007-2010 yaş aralığında yer alan sporcular yer alıyor. Kız ve erkek sporcuların yer aldığı çalışmalarda ilkokul ve ortaokul öğrencileri antrenman yapıyor. Yaş aralığının masa tenisi il spor merkezlerinde düşük olması ise masa tenisi alt yapısının gelişimi açısından olumlu bulunuyor.

KULÜPLERE YÖNLENDİRİLECEK

Antrenör Erkan Deliktaş, il spor merkezlerinde çalışmalar yapan sporcuların kulüp takımlarına yönlendirileceğini söyledi. Okul ve kulüp takımlarıyla eğitim ve spor sezonunun açılmasıyla birlikte köprüler kurulacağına dikkat çeken Deliktaş, ? Elimizdeki tüm sporcuların okul ve kulüp takımlarıyla il birinciliklerinde yer almaları için planlarımız var. Bu şekilde ildeki sporu daha yukarılara çekeriz. Bunun için birkaç kulüple gerekli görüşmeleri yaptık. Okulların açılmasıyla birlikte sınıf öğretmenleri ve beden eğitimi öğretmenleriyle görüşeceğiz. Okul, kulüp ve aile üçgeni iyi şekilde kurarak masa tenisinde güzel işlere imzalar atmayı hesaplıyoruz.? diye konuştu.

ROBOT ANTRENMANLARI ÖNEMLİ

Robot antrenmanları sporcuların gelişimlerine önemli katkılar yapıyor.   3 masa bir robot masa tenisi masasında çalışmalar yapan sporcuların özelikle robotla yaptıkları antrenmanlarda çok daha iyi konuma geldikleri gözleniyor.  Robot antrenmanlarından sporcuların büyük keyif aldıklarını dile getiren antrenör Deliktaş, ? Robotla masa tenisi çalışması yapmak keyifli. Sporcular antrenmanda sıranın kendilerine ne zaman geleceğini bekliyor.  Robotla çalışmak sporcularımızın gelişimine büyük artılar katıyor.? ifadelerini kullandı.

İKİZLER BEĞENİ TOPLUYOR

4 Eylül Ortaokulunda yapılan il spor merkezleri çalışmalarına katılan Öykü İle Asya Kepenek kardeşler antrenmanların neşe kaynağı 2010 doğumlu ikiz kardeşler Erkan Deliktaş nezaretinde yapılan çalışmalarda en çok ilgi çeken ikili konumunda. Cebecioğlu İlkokulu´nda öğretim hayatlarını sürdüren okul masa tenisi takımında forma giyen Kepenek kardeşlerin il spor merkezleri kapsamında yaptığı antrenman tempolarından Deliktaş memnun.

 

 

 

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
01.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü