USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DEMİR YOLU İŞÇİLERİNDEN MEHMETÇİK İÇİN KAMPANYA

DEMİR YOLU İŞÇİLERİNDEN MEHMETÇİK İÇİN KAMPANYA

DEMİR YOLU İŞÇİLERİNDEN MEHMETÇİK İÇİN KAMPANYA
18-10-2019 01:04
Google News

Uğur YİĞİT

Demir yolu Makinistleri Derneği üyeleri, gar binası önünde Barış Pınarı Harekatı´na destek olmak amacıyla ´Bir dua ve bir damla da bizden´ sloganıyla kampanya başlattı.

Kampanya hakkında bilgi veren Demir Yolu Makinistleri Derneği Sivas Şube Başkanı Gültekin Boğuneğmez, Barış Pınarı Harekatı´na destek olmak istediklerini ifade ederek, "Sınırımızda oluşturulmak istenen terör koridorunu yok etmek için oraya giden güvenlik güçlerimiz için  başlattığımız kampanyamızda onların ihtiyaçlarına bir damla destek olmak amacıyla kampanya başlattık. Daha önce Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı operasyonunda olduğu gibi biz demir yolu işçileri manevi olarak her zaman desteğimizi gösterdik. Dualarımızı hiç eksik etmedik. Bugün de Barış Pınarı Harekatı için dualarımızın yanında maddi destek kampanyasını başlatmayı da düşündük. Biz millet olarak güvenlik güçlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi.

Konuşmanın ardından demir yolu işçileri harekat bitene kadar Mehmetçiğe destek olmak amacıyla maaşlarında 100 lira kesilmesi için yazdıkları dilekçeleri Taşımacılık A.Ş. Sivas Bölge Müdür Vekili Sönmez Sefercik´e verdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü