USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DEMİRAĞ’A DEV YATIRIM

DEMİRAĞ’A DEV YATIRIM

DEMİRAĞ’A DEV YATIRIM
11-05-2022 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

Bir fabrikanın üretime başladığı ve bir fabrikanın da temelinin atıldığı Demirağ OSB’de yer tahsisi yapılan fabrikaların temelleri atılmaya devam ediyor. Cazibe Merkezi ilan edilmesiyle birlikte yatırımcıların dikkatini çeken Demirağ OSB’de Tezmaksan firması tarafından 53 dönüm araziye robotik temelli makine ve tezgah fabrikası kuruluyor. Fabrika için düzenlenen temel atma törenine Vali Salih Ayhan, Belediye Başkanvekili Turan Topgül, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, Tezmaksan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydoğdu ve diğer ilgililer katıldı.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Temeli atılan fabrikanın Sivas için hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Salih Ayhan Demirağ OSB'nin ilimizin Kızıl Elma’sı olduğunu vurguladı. Temeli atılan fabrikanı kısa süre içerisinde tamamlanacağını ve üretime başlayacağını söyleyen Ayhan, "Fabrika kuran bir fabrikanın temellerini atıyoruz. Sektörün beklentisi ve çağın gereksinimi olarak robotik teknolojileri kullanacak olan fabrikamızın kısa sürede tamamlanmasını diliyorum" dedi.

DEMİRAĞ OSB HIZLA BÜYÜYOR

Demirağ OSB'nin nitelikli yatırımlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğini de hatırlatan Ayhan, "On binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan bu parsellerin ve lojistik merkezin tamamlanmasının ardından Sivas daha hızlı büyüyecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Salih Ayhan, Belediye Başkan Vekili Turan Topgül, TSO Başkanı Mustafa Eken, Tezmaksan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydoğdu, TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem ve davetliler fabrikanın temeli atıldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü