USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DESTEK BAŞVURULARI BAŞLADI

DESTEK BAŞVURULARI BAŞLADI

DESTEK BAŞVURULARI BAŞLADI
15-01-2021 07:00
Google News

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Koronavirüs nedeniyle mağdur olan ve genelge kapsamında kapanan işletmelere destek verecek olan Sivas Belediyesi, destek müracaatların almaya başladı.

SESOB Başkanı Beşir Köksal, destek müracaatlarının yapıldığı Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezine giderek, başvuruları yakından takip ediyor. Bilgileri eksik olan esnaflara da öncülük eden ve yardımda bulunan Köksal, belediyenin desteğinin zor durumda olan esnaflar için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Başvuruların yapıldığı alanda açıklama yapan Köksal, ?Pandemi nedeniyle esnaflarımız çok etkilendi. Özellikle kahvehaneler,, okul servisleri, kırtasiyeciler,kantinciler olmak üzere farklı sektörlerden çok sayıda esnafımız mağdur oldu. Dükkan kirasını, vergi,  sigorta, dükkan kirası ve diğer giderlerini karşılayamadı. Bu süreçte elbette devletimiz destek oldu. Belediyemiz de daha önce mağdur olan esnaflarımıza bin lira destek olmuştu. Yine bin 500 TL destek olacak. Bu destekler esnafımıza zor gününde destek olmuştur? dedi.

Esnafların sıra beklemeden Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde başvurularının belirlenen gruplar halinde alındığını vurgulayan Köksal, okul servisi , bilardo salonu, çay ocağı, kır bahçesi, kahvehane, kafe , kafeterya restaurant,. Lokanta, pastane, okul kantini, internet kafe, nargile, sinema salonu, halı saha, düğün salonu ve hamam işletmecisi esnafların istenen belgelerle birlikte 15 Ocak tarihi mesai bitimine kadar destek için başvuruda bulunmasını istedi.

 

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü