USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Devletin Sıcak Eli Değdi

Sivas Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından eylül ayında çocukların temel ihtiyaçlarının ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gerçekleştiren Sosyal ve Ekonomik Destek programı kapsamında 13 milyon 123 bin lira ödeme yapıldı. İhtiyaç sahipleri verilen desteklerle devletin sıcak elini yakından hissetti.

Devletin Sıcak Eli Değdi
15-10-2024 14:38
SİVAS
Google News

Yunus BUDAKTAŞ

Eylül ayı içerisinde evde bakım yardımı kapsamında da ilimizde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü desteklerine devam etti. Engellilerin ve onların fedakarca bakımını üstlenen ailelere destek olmak için gerçekleştirilen yardımlarla devlet engelli ve ailelerinin de yanında oldu. Eylül ayı içerisinde ilimiz genelinde 5 bin 242 engelli bakıcısına 47 milyon 126 bin lira destek verildi.

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Sivas’ta vatandaşların yanında olmaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ettiklerini kaydeden AK Parti Milletvekili Hakan Aksu, Eylül ayında evde bakım hizmetleri ve sosyal Ekonomik Destek kapsamında tam 60 milyon liralık katkı sağlanmıştır . Hemşehrilerimizin her zaman yanında olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, bu desteklerin artarak devam edeceğini ifade etmek istiyorum.” dedi.


Editor : Yunus BUDAKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
15.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü