USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

DİNLİYORUZ, ANLATIYORUZ

DİNLİYORUZ, ANLATIYORUZ

DİNLİYORUZ, ANLATIYORUZ
10-01-2019 07:59
Google News

?ÇÖZÜM AK PARTİ´DE?

Sahaya çıktığından bu yana gördüğü izlenimleri sorduğumuz Ak Parti adayı Bilgin, ?Belli konularda önceleri bazı sitemler vardı ama milletvekili olarak, hükümet olarak, AK Parti olarak Sivas´a yaptıklarımızı anlatıyoruz. Halkımızın büyük çoğunluğu liderimize, partimize ve adaya güveniyor. Çözümün AK Parti´de olduğunu biliyor. Biz de buna göre hazırlanıyoruz?dedi.

HAYDAR ALDIKAÇTI

AK Parti Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin, seçim çalışmalarına talepleri ve sorunlarını dinleyerek, bununla birlikte hem milletvekili olarak, hem de AK Parti olarak yaptıklarını anlatarak başladıklarını ifade etti, ?Şimdi dinliyoruz ve anlatıyoruz? dedi.

10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret eden ve çalışanlarımızı kutlayan Başkan adayı Bilgin, ?Basının önemli bir yeri olduğunu biliyoruz. Her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Tüm basın mensuplarını kutluyoruz? diye konuştu.

?HERKESLE GÖRÜŞÜYORUZ?

Bir aydan bu yana sahada olduklarını ve herkesle görüşmeyi amaçladıklarını,  mahalleleri, esnafları, Sivil toplum kuruluşlarını, Organize Sanayi´deki yatırımcıları, sanayicileri, gençleri, öğrencileri ve kadınları dinleyerek, sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini vurgulayan AK Parti adayı eski milletvekili Bilgin, ?Tüm bu görüşmelerden sonra yol haritamızı, vatandaşımızın isteğine göre hazırlayacağız. Yapamayacağımız ve 5 yıl sonra hesabını veremeyeceğimiz hiçbir vaatte bulunmuyoruz, bulunmayacağız?dedi.

?SİVAS BİZE GÜVENİYOR?

Sivas´ın 2002´den bu yana AK Partiye çok önemli destekler verdiğini, AK Parti hükümetlerinin de Sivas´ta çok önemli işler yaptığını söyleyen Başkan adayı Bilgin, ?Belli konularda bazı sitemler var ama vatandaşımız liderimize, partimize ve adaya güveniyor. Çözümün AK Parti´de olduğunu biliyor. Elimizin güçlü olduğunu, hükümet desteğinin arkamızda bulunduğunu idrak ediyor? ifadelerini kullandı.

  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü