USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DİVRİĞİ CEMEVİ HİZMETE AÇILDI

DİVRİĞİ CEMEVİ HİZMETE AÇILDI

DİVRİĞİ CEMEVİ HİZMETE AÇILDI
27-07-2019 01:10
Google News

Burcu CELLAT

Divriği Belediyesi, Divriği Kültür Derneği ve vatandaşların katkılarıyla yapılan Divriği Cemevi ve Kültür Merkezi´nin açılışı da gerçekleştirildi.

Vali Salih Ayhan, AK Parti Milletvekili İsmet Yılmaz ve CHP Milletvekili Ulaş Karasu Divriği temasları kapsamında ilçeye kazandırılan Cemevi ve Kültür Merkezi´nin açılışına katıldı.

Cemevinin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Vali Salih Ayhan, ?Allah, hâyırlarını kabul eylesin. Bir eser ortaya koymak kolay değil. Belediyemiz, kurumlarımız, hayırseverler el ele, gönül gönüle vererek güzel bir eseri ortaya çıkardı? dedi.

AK Parti Milletvekili İsmet Yılmaz ise inancın ekmek gibi su gibi kutsal olduğunu belirterek, ?Bu ihtiyacın doğru bir kaynaktan karşılanması kişi ve toplum huzuru için gerekli ve şarttır. Yaşadığımız çağda düşünce ve kültür farklılıklarımız bizim zenginliklerimizdir? ifadelerini kullandı.

ERDEMİR´E ZİYARET

Vali Ayhan ve beraberindekiler, ülkemizin en önemli demir rezervlerinden olan Divriği ilçesinde faaliyet gösteren ve ilçe nüfusuna istihdam, ülke ekonomisine üretim sağlayan Erdemir Madencilik San. Tic. A.Ş´yi ziyaret ederek, işletmeye bereketli kazançlar dileğinde bulunuldu.

MURSAL BARAJI´NI

İNCELEDİLER

Heyet, Divriği ilçesi programları kapsamında Mursal Barajı´nı da gezdi. Ardından da 2017 yılında hayatını kaybeden ünlü halk ozanı Ali Kızıltuğ´un kabrini ziyaret ederek dua etti.

Programlarda; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mehmet Nebi Kaya, Divriği Kaymakamı Muhammet Öztabak, İl Jandarma Komutanı İdris Tataroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Akkaş, Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca ve diğer ilgililer yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü