USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dört Eylül Gümbür Gümbür

Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü hazırlık maçında Belediye Turhalspor’u 4-1 mağlup etti. Sivas temsilcisinin oynadığı futbol izleyenler tarafından alkış aldı.

Dört Eylül Gümbür Gümbür
29-09-2024 12:09
SİVAS
Google News

Sultan ÖZKARAMAN/

Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü, kamptaki altıncı hazırlık maçında Belediye Turhalspor ile karşı karşıya geldi.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanan mücadele Sivas Dört Eylül Futbol’un 4-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Sivas Dört Eylül Futbol Kulübünün gollerini 9 ve 33. dakikada Berat Çinpolat, 39. dakikada penaltıdan Metin Karakan ve 75’de Hüseyin Ateş attı. Turhal’ın tek golü ise 90. dakikada penaltıdan Yunus Emre’den geldi.

Müsabakayı Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü Başkanı Mustafa Koçu, Başkan Vekili Ramazan Yılmaz, Sivas Gücü Belediyespor Başkanı Ahmet Polat ve az sayıda taraftar takip etti.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Sivas Gücü Belediyespor Başkanı Ahmet Polat, maç sonrası yaptığı açıklamasında, “Her iki takım açısından gerçekten seyir zevki  yüksek güzel bir müsabaka oldu. Temsilcimiz Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş takımını bu güzel galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Haftaya başlayacak olan ligde başarılar diliyorum” dedi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü