USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

DÜĞÜN SEZONU BAŞLADI, GRAM ALTINA TALEP ARTTI

DÜĞÜN SEZONU BAŞLADI, GRAM ALTINA TALEP ARTTI

DÜĞÜN SEZONU BAŞLADI, GRAM ALTINA TALEP ARTTI
21-06-2018 07:57
Google News

 

Gökhan KARA/

Düğün sezonun başlamasıyla birlikte kuyumcularda hareketlilik arttı. 

Altın fiyatlarının düşmesine rağmen takı takacaklar çeyrek altın yerine yine gram altını tercih ediyor. Çeyrek altının vatandaşa hala yüksek geldiğini belirten Sarraf ve Kuyumcular Dernek Başkanı Taner Deliktaş, durumu müsait olmayan vatandaşlarının gram altına yöneldiğini söyledi.

?SEÇİMDEN SONRAYA BIRAKMAYIN?

Dolar ve altının Ons´unun düşüşünün piyasaya yansıdığını belirten Deliktaş ?Altının bu düşüşünün geçici olduğunu ve uzun vadede yükseliş yönünde olacağını düşünüyoruz. Düğün sezonun açılması dolayısıyla altına talep oldu. Düşüşü fırsata çeviren vatandaşlarımız oldu. Eğer yatırım yapmak istiyorlarsa biran önce altın almalılar. Seçimden sonra altın da yükselişin olacağını ön görüyoruz. Altın alacaklar seçimden sonraya bırakmasın? dedi.

?GRAM ALTIN DAHA GÖZDE?

Altında bir düşüş yaşandığını belirten Deliktaş, ?Düğün sezonu öncesi iyi bir düşüş yaşandı. Ama şuanda millet 620 civarında olan yarım altına gücü yetmeyebiliyor. Hatta 320 lira olan çeyrek altına bile gücü yetmeyebiliyor. 1 gram olarak satılan altınlara talep daha fazla. Ramazan bayramından sonra düğün sezonu başladı, işler açıldı? şeklinde konuştu.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü