USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

DURAK FARKI !

DURAK FARKI !

DURAK FARKI !
24-07-2017 07:56
Google News

HABER MERKEZİ

Uzun yıllardan beri şekilden şekilde dönüştürülmesine rağmen, insanları kışın kar ve yağmurdan, yazın da sıcak ve toz dan koruyamayan şehirdeki otobüs durakları üzeri kapalı kabin ve üç-beş kişinin oturabildiği banklardan oluşurken, Anadolu Ajansı´nın geçtiği ?Bilecik´te kliması, kütüphanesi, internet bağlantısı, kahve makinesi ve yerel gazeteleri bulunan otobüs durakları, vatandaşları memnun ediyor? haberi iki kent arasındaki durak farkını ortaya çıkardı.
Şehrin en merkezi yerlerinde bile zaman zaman yenilenmesine rağmen istenilen seviyeye yükseltilemeyen otobüs duraklarında yaşanan en son gelişme geçtiğimiz günlerde Belediye tarafından araçların kaç dakika sonra durakta olacağını gösteren bilgilendirme panosu ve bekleyenlerin telefonlarını şarj edebilmesi için USB bağlantısıyla donatılması olmuştu.


BİLECEK´TEN HABER GELDİ

Otobüs duraklarıyla ilgili Anadolu Ajansı´nın geçtiği Bilecik haberinde ise ?Bilecik´te kliması, kütüphanesi, internet bağlantısı ve kahve makinesi ve yerel gazeteleri bulunan otobüs durakları, vatandaşları memnun ediyor.?denildi.
ARADAKİ FARK
Duraklarla ilgili bu açık ara olan bu farkı yansıtan bilgileri kapsayan haberimizi okurlarımızın bilgisine, ilgililerin de ufuklarına katkı sunmak için sütunlarımıza taşıdık.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü