USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EĞİTİM CAMİASI SİVAS´TA TOPLANACAK

EĞİTİM CAMİASI SİVAS´TA TOPLANACAK

EĞİTİM CAMİASI SİVAS´TA TOPLANACAK
25-10-2019 01:04
Google News

Uğur YİĞİT

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nde milli eğitim bakanı olarak göreve başladıktan sonra bugün ilimize ilk kez geliyor.

İlimizin eğitimdeki son durumu hakkında bilgiler alacak olan Bakan Selçuk, ilk olarak Vali Salih Ayhan´ı makamında ziyaret edecek. Burada İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ve ilçe milli eğitim müdürleriyle bir araya gelecek olan Bakan Selçuk yapılan çalışmalar ve il genelindeki eğitimin son durumu hakkında bilgiler alacak.

Daha sonra bakanlık bürokratları ve 81 ilin milli eğitim müdürünün katılımıyla Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi´nde değerlendirme toplantısı yapılacak. Bakan Selçuk, burada milli eğitim müdürlerine hitap ederek eğitim ve öğretimde dikkat edilmesi gereken konulara değinecek.  Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilecek olan okul yöneticileri lansman programına katılacak olan Bakan Selçuk, milletvekilleri, hayırseverler, iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle öğle yemeğinde bir araya gelecek.

Akdeğirmen Mahallesi´nde yapımı tamamlanan Yetenek ve Beceri Merkezi ile Tuzlugöl Mahallesi´nde yapımı tamamlanan Bilim ve Sanat Merkezi´nin de açılışına katılacak olan Bakan Selçuk, Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi´nde düzenlenecek olan programla ilimizde görev yapan öğretmenler bir araya gelecek.

Vali Salih Ayhan, ?2023 Eğitim Vizyonu´na doğru yüzyıl önceki ruhla ve aynı heyecanla Bakanımız Ziya Selçuk´un önderliğinde milli eğitim ailesini Sivas´ta ağırlayacağız.? dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü