USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EĞİTİM İMKANLARIMIZ OLDUKÇA GENİŞ

EĞİTİM İMKANLARIMIZ OLDUKÇA GENİŞ

EĞİTİM İMKANLARIMIZ OLDUKÇA GENİŞ
20-09-2021 07:00
Google News

Arife DEFNE ARSLAN

İlahiyat Fakültesinin akademik kurul toplantısı Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla yapıldı. İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kurul toplantısına Yıldız’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Özköse, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan, fakülte yönetimi, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, İlahiyat Fakültesinin Türkiye’deki ilahiyat fakülteleri arasında ilk 5’te yer aldığını söyledi.

Yurt dışı eğitim programlarının akademisyenlerin ve öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri açısından önemli olduğunu vurgulayan Yıldız, “ERASMUS’ta güzel çalışmalar yapılıyor. Özellikle araştırma görevlilerimizin ERASMUS yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Sadece araştırma görevlilerimiz değil doktora, yüksek lisans ve lisans ve lisans öğrencilerimiz de yurt dışı eğitim programlarını kullansınlar. Üniversitemizin yurt dışı eğitim programları noktasında eğitim imkânları oldukça geniş.” ifadelerini kullandı.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Aslan ise fakültede yapılan ve yapılmakta olan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Konuşmaların ardından Rektör Yıldız emekli olan personellere plaket ve teşekkür belgesi verdi.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü