USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EĞİTİMDE YOL HARİTASI BELİRLENİYOR

EĞİTİMDE YOL HARİTASI BELİRLENİYOR

EĞİTİMDE YOL HARİTASI BELİRLENİYOR
29-10-2021 07:00
Google News

Yüksel MENEKŞE

İl Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı, Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk'ün Başkanlığında Belediye Başkan Yardımcısı Nevzat Öztürk, İl Özel İdare Genel Sekreteri Alpaslan Ceyhan, Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Aksu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Tan, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, Millî Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, Maarif Müfettişleri Başkanı Osman Güler, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Dursun Yıldırım, Kangal Millî Eğitim Müdürü Mustafa Alkan, Sivil toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, bazı okul Müdürleri, öğretmenler ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Millî Eğitim Müdürü Ergüven Aslan,"Öğrencilerimizin sosyal alanlarda gelişimini destekleyen Spor Sivas, Sanat Sivas projeleri ve çeşitli kültürel etkinliklerle çocuklarımızı bir çok yönden donamlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bugün burada bunları daha nasıl zengin hale getirebiliriz, eğitim adına neler yapabiliriz? Sizlerle istişare etmek amacıyla toplandık." dedi.

Eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk ise Millî Eğitim Müdürlüğünün; okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesinden öğrencilerin taşınmasına, her öğrencinin eşit fırsatlarla eğitim alması gibi sorumluluk alanında bir çok boyutunun olduğunu vurguladı. Öztürk," Eğitimi ilgilendiren tüm bu alanlarda eksikliklerimizi tamamlamaya çalışacağız, desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz." diyerek sözlerine devam etti.

Toplantıda bulunan kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler,  öğrenciler eğitimin çeşitli alanlarındaki beklentilerini ve görüşlerini ifade ettiler. Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk, "Tüm eğitim paydaşlarının eğitimin iyileştirilmesinde ve eksikliklerin giderilmesinde üzerine düşeni yapacağından eminim" temennileriyle toplantı sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü