USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EMEKLERİNİZ UNUTULMAYACAK

EMEKLERİNİZ UNUTULMAYACAK

EMEKLERİNİZ UNUTULMAYACAK
14-03-2019 07:50
Google News

Nurettin ÇUKURYURT

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Sami Aydın´a şimdiye kadar Sivas´a kazandırılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, ?Çok büyük emekleriniz var, bu emekler de hiçbir zaman unutulmayacak? dedi.

31 Mart seçimlerinin ardından görevi devredecek olan Belediye Başkanı Sami Aydın´a veda ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken ve oda yönetimi de Başkan Aydın´ı ziyaret etti.

Ziyaretin mahiyetini bugüne kadar Sivas´a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etmek olarak nitelendiren Eken, ?Sizi eskiden beri tanıyorum. Gerek ilk döneminizde gerekse ikinci döneminizde Sivas için büyük gayretler gösterdiniz. Çok büyük emekleriniz var, bu emekler de hiçbir zaman unutulmayacak. Siz bu makamda olmasanız da arkanızdan her yerde söyleyeceğiz? dedi.

Bugüne kadar Sivas´a yaptığı hizmetlerden dolayı TSO adına, teşekkür eden Başkan Eken, ?Biz sizi bu görevi bırakıp gidiyor gibi görmüyoruz. İnşallah sizleri yarın başka görevlerde yine hizmet edecek şekilde göreceğimize inanıyor, arzu ediyoruz. Bu anlamda da Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman belediyenin yanındaydık. İnşallah bundan sonra da belediyemizin yanında olacağız. Aynı zamanda sizinle beraberde yine fikir alışverişlerinde bulunarak memlekete hizmet edeceğiz? ifadelerini kullandı.

Eken ve oda yönetimine teşekkür eden Başkan Aydın ise, ?Sivas hepimizin ortak paydası. Görevler gelip geçiyor ama yapılan işler, icraatlar, hizmetler kalıcı oluyor. Bugün görüyoruz ki; bu konuda şükürler olsun, Sivas kamuoyu bizim 10 yıllık dönemimizde yapılan hizmetlerden, projelerden son derece mutlu ve memnun. Demek ki görevimizi layıkıyla yapmışız. Ben hem başkan yardımcısı arkadaşlarıma hem de bu süreçte taşın altına eline koyan tüm mesai arkadaşlarıma, tabi ki sizin gibi çok kıymetli sivil toplum örgütlerimize, Sivas kamuoyuna teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü