USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?EMEKLİLERE HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIZ´

?EMEKLİLERE HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIZ´

?EMEKLİLERE HİZMET  ETMEK İÇİN ADAYIZ´
09-09-2017 07:36
Google News

 

HABER MERKEZİ

Tüm Emekliler Derneği üyelerinden Ömer Bektaş, ekibi ile birlikte emeklilere daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla, Dernek başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Dün gazetemizi ziyaret eden DSİ´den emekli işçi Ömer Bektaş, emekli arkadaşları DDY emeklisi Hamdi Özdemir, SSK emeklisi Bülent Erbaş ve TİGEM´den olan Burhanettin Göksu ile birlikte, Ekim ayında yapılacak Tüm Emekliler Derneği yönetimine aday olduklarını açıkladı.

?HİZMET YOK?

6 Yıldan bu yana derneğin başkanlığını yapan Ziyaettin Yılmaz´ın, emeklilere yeterince hizmet edemediğini ileri süren Başkan adayı Bektaş, amaçlarının ilk etapta şehrin merkezi bir yerinde emeklilerin ucuz fiyata çay içip-sohbet edebileceği sosyal bir mekan sağlamak olduğunu belirterek ?Emekliler mevcut yönetimden hizmet göremiyor. Emekli arkadaşlarımızın toplanıp bir araya gelebileceği bir yer yoktur,  Belediye´nin meydandaki sosyal tesislerinde 1,5 liraya çay içmek zorunda kalmış durumdalar. Bunu gidermeye çalışacağız. Yürüyemeyenlere akülü sandalye, derneğe ambulans, emeklilerimizin ünivesitede okuyan öğrencilerine burs ve özel hastanelerde katkı paylarının düşürülmesi için hizmet projelerimiz var. İmkanlar ölçüsünde bunları hayata geçirerek, emekli arkadaşlarımıza çok daha iyi bir hizmet vermek için yola çıktık? dedi.

Derneğin gelirinin sadece yılda bir üyelerden alınan 24 lira olduğunu da söyleyen Ömer Bektaş, bazı sosyal aktivitelerle derneğe ek gelir sağlamaya da çalışacaklarını ifade ederek, ?Yönetimin yetersizliği ve emeklilerin taleplerini dikkate almamasından derneğimizin üye sayısı 12 binlerden 5 bin 500´e düşmüştür. Biz bütün emeklilerimize ulaşarak, daha güçlü bir sivil toplum kuruluşu olacağız. Derneğimizi emeklilere sadece kömür temin eden dernek durumundan çıkararak, daha aktif hale getireceğiz? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü