USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

?EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ?

?EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ?

?EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ?
09-03-2019 07:58
Google News

POLİS VE JANDARMA´YA TALİMAT

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine haftalar kala metruk binalar ve güvenlik zafiyeti oluşabilecek alanlarda gereken tedbirlerin alınması talimatını da veren Vali Ayhan, ?Bizler Sayın Bakanın ziyareti öncesi gerekli ön hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah ilimiz için güzel bir ziyaret olur? dedi

Erhan CEYLAN/

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun yarın gerçekleştireceği Sivas ziyareti öncesi değerlendirme toplantısı gerçekleştiren Vali Salih Ayhan, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Jandarma ve Emniyet Müdürü ile ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri ile bir araya geldi.

Öğretmenevi´nde dün gerçekleştirilen toplantıda, Bakan Soylu´yu en güzel şekilde ağırlayacaklarını söyleyen Vali Ayhan, Polis ve Jandarma´dan sahada hassasiyetli olmalarını istedi.

Vali Ayhan, Bakan Soylu´nun Sivas ziyareti öncesi gereken tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirterek, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi metruk binalar ve güvenlik zafiyeti oluşabilecek alanlarda gereken tedbirlerin alınmasını istedi.

DEMOKRASİ VURGUSU

Seçimlerin il genelinde huzurlu geçmesini de dileyen Vali Ayhan, ?Demokrasi´ vurgusu yaparak, ?Sayın Bakanımızın bu kapsamda bizlere talimatları olacaktır. Bu sebeple bizler gerekli ön hazırlığımızı yapalım. İnşallah ilimiz için güzel bir ziyaret programı olacak. Geçtiğimiz günlerde Yozgat´a geçerken uğradığı Nuri Demirağ Havaalanında Sivaslılara selamlarını iletmiş, en kısa zamanda geleceğini söylemişti. Kendine teşekkür ediyoruz? dedi.

Toplantıya, Vali Yardımcıları Nebi Kaya, Mehmet Polat, Mustafa Yüksel Karadağ, Yeliz Yıldızhan, ilçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü ile ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü