USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EN İYİ DURUMUNDA OLAN ÜLKEYİZ

EN İYİ DURUMUNDA OLAN ÜLKEYİZ

EN İYİ DURUMUNDA OLAN ÜLKEYİZ
20-03-2020 07:00
Google News

Yüksel MENEKŞE

İl Başkanı Hakan Aksu, yaptığı bilgilendirmede, ?Salgına karşı önlemler kapsamında bizde AK Parti Sivas Teşkilatı olarak teşkilat binamızı dezenfekte ettirerek, el yıkama aparatlarını artırıp partimizin çeşitli noktalarına monte ettirdik. Üyelerimize düzenli olarak İl Başkanlığımızdan bilgilendirme ve hatırlatma SMS´leri gönderiyoruz. Yine önlemler kapsamında sağlık bakanlığımızın yayınlarını vatandaşlarımızın görebileceği noktalara asarak halkımızın bilgilendirilmesini sağlıyoruz.

Haftalık olarak düzenli sürdürmek zorunda olduğumuz toplantılarımızı online sistemler üzerinden gerçekleştirmeye başladık. Kademe Başkanlarımız ve diğer birimlerimiz kendi içinde telekonferans yöntemiyle toplantılarını sürdürüyor. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Erdoğan´ın zorunlu durumlar dışında dışarı çıkmayın çağrısını da dikkate alarak bu hafta sonu gerçekleştireceğimiz Zara ve Yıldızeli İlçe kongrelerini ve diğer kongrelerimizi önlem amacıyla süresiz olarak erteledik.

Koronavirüs (kovid19) ülkemizde salgın bir durumda değildir, alınan önlemler olası bir salgının engellenmesi ve vaka sayısının artmasını önlemek mahiyetinde yapılmaktadır. Bilim Kurulumuzun önerisiyle, önce İstanbul ve Ankara´da başlatılacak bir çalışmayla, 65 yaş üzerindeki tüm yaşlılarımıza koruyucu maske ve kolonya dağıtacağız. Bu konuda İl Başkanlığı olarak bizlerde hazırlıklarımızı yapıyoruz? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü