USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

ENGELLİLER´e ÇOK ÖZEL TATİL

ENGELLİLER´e ÇOK ÖZEL TATİL

ENGELLİLER´e  ÇOK ÖZEL TATİL
07-09-2018 07:55
Google News

 

Gökhan KARA /

Sivas Bedensel, Zihinsel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği, 2 yıl önce başlattığı ?Engellileri Denizle Buluşturma Projesi´ kapsamında bu yıl da 57 engelli ve ailesini tatile gönderdi.

57 kişiden oluşan kafile ilk olarak 5 yıldızlı tatil için Antalya´ya gitti. Daha sonra Konya´ya gidecek olan kafile Mevlana´yı ve Konya´yı ziyaret edecek. Son olarak dönüş yolunda Niğde´ye uğrayacak olan engelli kafilesi Şehit Ömer Halisdemir´in evine giderek ailesiyle görüşüp Şehit Ömer Halisdemir´in mezarına giderek dualar okuyacak.

?ENGELLİLERİN MORAL VE MOTİVASYONLARI ARTACAK?

Sivas Bedensel, Zihinsel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Halil Geçkil, ?Engelli ve aileleri 5 yıldızlı bir otelde 1 hafta tatil yapacaklar. Tatilde engellileri dolu dolu bir tatil bekliyor. Birçok engelli yine ilk kez denize girmenin heyecanını yaşayacak. Aileler de engelli çocuklarının bu sevinçlerine ortak olacak. Otelde düzenlenecek çeşitli eğlence aktiviteleriyle engelliler unutulmaz anlar yaşayacaklar. Tekne gezileriyle renklenecek tatil, engellilerin moral ve motivasyonlarını artıracak? dedi.

?ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR´İN AİLESİNE DE GİDECEĞİZ?

Geçkil, ?Bizlerde dernek olarak engelli ailelere daha hizmet verebilmek ve daha iyi moral ve motivasyon yüklemek için bu tatili her sene düzenleyeceğiz. Sivas´tan direk Antalya´ya gideceğiz. 1 hafta orada 5 yıldızlı bir otelde tatilimizi yapacağız. Daha sonra Konya´ya uğrayıp Mevlana hazretlerini ziyaret edeceğiz. Son olarak Niğde´ye uğrayıp Şehit Ömer Halisdemir´in evini ziyaret edeceğiz. Ailesine hediyeler vereceğiz. Şehidimizin mezarı başına gidip dualar okuyacağız. Burada emeği geçen Valimiz Davut Gül´e ve Çimento Fabrikası Müdürü Yusuf Yenigün´e teşekkür ediyoruz? diye konuştu.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü