USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Erdoğan Tunç Sivas’a Veda Etti

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten ve Gaziantep’in yeni Vakıflar Bölge Müdürü olan Erdoğan Tunç, Sivas’taki son programına katılarak duygu yüklü bir konuşma yaptı ve Sivaslılardan helallik istedi.

Erdoğan Tunç Sivas’a Veda Etti
08-10-2024 15:56
SİVAS
Google News
Sultan ÖZKARAMAN/
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Sivas’ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen programlarla başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasını taşıyan kararname ile Gaziantep’in yeni Vakıflar Bölge Müdürü olan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç’ta Sivas’taki son programına katıldı.
Tunç, yaptığı veda konuşmasında Sivaslılardan helallik isteyerek veda etti. Müdür Tunç, “Benim için de biraz son programım buruk bir dolayısıyla bir program veda konuşması yapıyoruz. İnşallah farklı bir görevlendirme nedeniyle başka bir kurumda inşallah göreve başlayacak olmamız nedeniyle Kredi Yurtlarına başladığımız ve Gençlik Sporla devam ettiğimiz yaklaşık 10 Gençlik Spor Bakanlığı'nda il müdürü olarak çalıştığım bu süreçte bize emanet edilen gençliğe hizmet etmek için var gücümüzle, gayretimizle çalıştık.
Bu süreçte sporun tabana yayılması noktasında, tesis alt yapısının güçlendirilmesi, spor branşlarının bu anlamdaki katılımının arttırılması, sporcu sayısının arttırılması, turnuva ve organizasyonların arttırılması gibi birçok çalışmayı yaptık. Bunu yaparken başta devlet büyüklerimiz, sayın valilerimiz, belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız, AKSF ve diğer taban birliklerimiz, il temsilcilerimiz, tüm spor kulüplerimiz, tüm antrenörlerimiz, hocalarımız ve nihayetinde olmazsa olmaz sevgili gençlerimiz, sporcularımız ve onları spora teşvik eden çok değerli velilerimiz, anneler, babalar ve sporun bir yaşam biçimi hale gelmesi için gayret sarf eden tüm emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sivas'ta sporu aldığımız noktadan daha ileriye taşımak için 6 yıl boyunca fedakarca tüm ekibimizle birlikte var gücümüzle çalıştık. İnşallah birçok şeyi başardığımızın mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü ‘Zirvedeki Yiğidolar’ programında da göreceğimiz gibi geçmiş 2 yılda da yaşadığımız gibi gerek branş çeşitlemesinde ve gerekse de o branşlardaki uluslararası dereceler elde eden şehirden çocukların çıkması bu anlamda hem bizleri hem ülkemizin göğsünü kabartmıştır diye düşünüyorum. Herkesi Allah’a emanet ediyorum, varsa hakkım helal olsun, sizlerde hakkınızı helal edin. Gaziantep’e hepinizi beklerim” diye konuştu.
Diğer yandan Sivas Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Doğan Özçelik, emeklerinden dolayı Erdoğan Tunç’a plaket takdim etti.

Editor : Sultan ÖZKARAMAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
06.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü