USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

ESKİ RAKİBİNE ZİYARET

ESKİ RAKİBİNE ZİYARET

ESKİ RAKİBİNE ZİYARET
13-12-2018 07:59
Google News

Ak Parti adayı Hilmi Bilgin Belediye´ye giderek hem kazandığı taktirde oturacağı makamı ve koltuğu gördü, hem de aday belirleme sürecinde en kuvvetli rakibi olan Belediye Başkanı Sami Aydın´ı ziyaret ederek destek istedi, tavsiyelerini dinledi. Bilgin ?Sami bey çok güzel işler yaptı? dedi.  Başkan Aydın ise ?Aldığımız şehirle, teslim edeceğimiz şehir arasında uçurum var. Partimin kazanmasını istiyorum ama çıta da daha yukarı taşınmalı, kazanmak için de çok çalışılmalı? dedi.

Haydar ALDIKAÇTI/

Ak Parti adayı Hilmi Bilgin Belediye´ye giderek kazandığı taktirde hem oturacağı makamı ve koltuğu gördü, hem de aday belirleme sürecinde en kuvvetli rakibi olan Belediye Başkanı Sami Aydın´la görüşerek tavsiyelerini aldı. Başkan Aydın, ?Aldığımız şehirle, teslim edeceğimiz şehir arasında uçurum var. Partimin kazanmasını istiyorum ama çıta da daha yukarı taşınmalı, kazanmak için de çok çalışılmalı? dedi.

Belediye Başkanlık makamında önceki gün yapılan görüşmeye başkan adayı Bilgin´in yanı sıra, Ak Parti İl Başkanı Hakan Aksu, Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu ve bazı parti yöneticilerinin de katıldığı belirtildi.

Başkan adayı Bilgin, aday belirleme sürecinde rakibi olan Başkan Aydın´a övgüler yağdırıp, ?Sami bey iki dönem Sivas´ta AK Parti belediyeciliğinin en iyi örneklerinden olmuştur. Çok önemli hizmetler yapmıştır. Biz de çalışmalarımıza en güzelini yapan Başkanımızı ziyaret ederek başladık? dedi.

Başkan Aydın ise ?Bir Sivaslı olarak yeni dönemde şehrin geldiği noktadan daha yukarılara taşınmasını arzuluyorum. Aldığımız şehirle teslim edeceğimiz şehir arasında uçurum var, partimizin de kazanmasını istiyorum ama kazanmak için de çok çalışılmalı? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü