USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ESNAF KEPENK İNDİRMESİN

ESNAF KEPENK İNDİRMESİN

ESNAF KEPENK İNDİRMESİN
06-03-2021 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

İl Salgın Denetim Ekipleri tarafından ilimiz merkez ve ilçelerde de yapılan denetimlerde, vatandaşlar ve esnaflar iş yerlerinde ziyaret edilerek salgına karşı tedbirler konusunda uyarılarak, bilgilendirildi. Denetim ekipleri ile görüşen Vali Salih Ayhan, burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Ayhan, etkin ve dinamik bir denetim modeliyle sahaya indiklerini belirterek, "Bu süreçte, nisan ayı sonuna kadar hayatın her alanında olacağız. Bugünlerin hassasiyetini vatandaşlarımıza vurgulamak istiyorum. Artık kısıtlamalar kaldırıldı ama tedbirleri daha sıkı uygulamamız lazım ki yeni dönemde tekrar kısıtlamalara girmeyelim. Çocuklarımız, okullardan tekrar uzaklaşmasın. Esnaflarımız, yeniden kepenk indirmesin. Artık daha dikkatli olmalıyız. Tüm mücadelemiz düşük riskli il kategorisine girmek. Bu işi benimseyen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de 324 ekip ve 3 bin 14 üzerinde personel ile Sivas’ın tüm coğrafyasında denetim yapıldığını kaydeden Vali Salih Ayhan, amaçlarının yapılan denetimlerle vatandaşlara ve esnaflara rehberlik yapmak ve onları bilgilendirmek olduğunu söyledi.

Yapılan denetimlerde vatandaşların ve esnafların süreci yakından takip ederek, duyarlı olduklarını gözlemlediklerini ifade eden Vali Ayhan, “Herkes kurallara uyuyor. Rehavete kapılmadan aynı kararlılıkla bu süreci başarıyla tamamlayacağız.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü