USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Esnafa Can Suyu Olmaya Devam Edeceğiz

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mesut Dursun KOOPBİS Eğitim Toplantısında kooperatif olarak esnafa can suyu olmaya devam edeceklerini söyledi.

Esnafa Can Suyu Olmaya Devam Edeceğiz
21-10-2023 09:25
SİVAS
Google News

İlknur ÖZDEMİR

Sivas 27. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliğine yönelik düzenlenen “KOOPBİS Eğitim Toplantısı ” kooperatifin konferans salonunda yapıldı.

  KOOPBİS Eğitim Toplantısına Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mesut Dursun,  bölge birliğine bağlı ilçe kooperatif başkanları, yönetim ve denetim kurulları, Sivas’ta faaliyet gösteren kooperatiflerlerin yanı sıra, Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yavuz Selim Akçakale, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil ve Ticaret İl Müdürü Selim Baş katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mesut Dursun, ”Kooperatiflerimize yönelik seminerler, online eğitimler vermeye devam ediyoruz. Ayrıca kooperatiflerimizin her türlü mevzuat, programsal iş ve işlemleri ile ilgili sorun ve sıkıntılarını da bölge birliği olarak çözüyoruz. Yaşanan bu olumsuzluklar ve ekonomik sıkıntılara rağmen geleceğe yönelik ümidimiz devam etmektedir. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de başta hükümet yetkilileri ve merkez birliğimiz öncülüğünde ve kooperatifimizin aracılığıyla esnafımıza daha fazla ve daha uygun koşullarda kredi kullandırmalarına olanak sağlayarak esnafımızın can suyu olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda esnaflarımıza en iyi hizmeti verebilmek için daha da büyük çaba sarf edeceğiz.” dedi.

 sivas son dakika   sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü