USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

ESNAFA İNDİRİMLİ KARGO DESTEĞİ

ESNAFA İNDİRİMLİ KARGO DESTEĞİ

ESNAFA İNDİRİMLİ KARGO DESTEĞİ
28-11-2018 07:30
Google News

Nurettin ÇUKURYURT

Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Esnaf Odasına üye esnafların kargolarının daha uygun fiyatlara gönderilmesini sağlamak amacıyla girişimlerde bulunan ve bu konuda çalışmalar yapan oda başkanı Ahmet Yıldız, PTT Kargo ile anlaştı.

PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak, Pazarlama ve Satış Müdürü Sami Koç ile bir araya gelen Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Yıldız, yapılan anlaşma sonrasında üyelerin daha uygun fiyatlarda kargolarını gönderebileceklerini söyledi.

Oda üyelerinin kargo giderlerinin her geçen gün arttığına dikkat çeken oda başkanı Yıldız, ?Esnaflarımızın en büyük maliyetlerinden biri de kargo giderleridir. Kargo maliyetlerinin asgariye indirilmesi için PTT kargo şirketi anlaşarak esnaflarımızın bu imkandan faydalanmalarını sağladık. Odamız üyesi esnaflarımız odamızdan alacakları kayıt belgesi ve vergi levhası ile birlikte PTT Başmüdürlüğüne başvuruda bulunarak müşteri numarası alacak. Alınan bu müşteri numarası ile göndereceği ve kendisine geleceği kargolarda indirim sağlanacaktır. Göndermiş olduğumuz kargolarımızın daha da artması halinde yeni bir anlaşma daha yapacağız. Odamız üyesi esnaflarımızın kargo indirimden faydalanmalarını ve gerekli başvuruda bulunmalarını arzu ediyoruz. Esnaf ve Sanatkârlarımıza hayırlı olsun? dedi.

Sivas Konfeksiyoncular ve Tuhafiyeciler  Esnaf Odası Başkanı Yıldız ise  esnafların kargo indiriminden faydalanmaları için her konuda destek olan, anlaşmanın onaylanması için gayret gösteren PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ile Pazarlama ve Satış Müdürü Sami Koç´a teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü