USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Ev Hanımlarına Müjde, 10 Bin TL Destek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ekonomik dalgalanmalarda vatandaşları desteklemek için başlattığı proje ile kadınlara  10 bin TL katkı sunacak.

Ev Hanımlarına Müjde, 10 Bin TL Destek
18-10-2023 14:51
SİVAS
Google News

Türkiye'de ekonomik dalgalanmaların yaşandığı bu dönemde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vatandaşların yükünü hafifletmek ve özellikle kadınların maddi sıkıntılarını azaltmak için geniş kapsamlı bir finansal destek programı başlatacak. Yeni başlatılacak destek programı, kadınların yaş, gelir veya ihtiyaç durumuna bakılmaksızın erişebileceği bir mali katkı sunmayı amaçlıyor. Bu adımın temel hedefi, ekonomik sıkıntılar yaşayan kadınlara ekonomik anlamda bir nefes aldırmak ve ailelerin refahını artırmak. Program, kadınların güçlenmesini, finansal bağımsızlıklarını desteklemeyi ve toplumda daha etkin bir şekilde yer almalarını teşvik etmeyi amaçlıyor.

 

Kadınlara sunulacak finansal destek programı, 10.000 TL katkı sunacak ve bu miktar, kadınların ekonomik güvencelerini artırmak ve maddi sıkıntılarını hafifletmek amacıyla önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Ayrıca, bu programın toplumun genel ekonomik dengeye katkıda bulunması bekleniyor.

HABER MERKEZİ

sivas son dakika   sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü