USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Fatura ücretlerinde iade

Bankaların fatura kampanyalarında hareketlilik giderek şiddetleniyor. Yeni kampanya ile müşterilere 300 TL para iadesi yapılacak. İşte detaylar...

Fatura ücretlerinde iade
20-07-2024 15:13
SİVAS
Google News

Haber Merkezi

Fatura ödemelerini bankalar aracılığıyla otomatik olarak yapmak isteyen müşteriler için özel kampanyalar her gün güncelleniyor. Yeni kampanyaya göre, müşteriler 300 TL para iadesi alabilecekler. Bu kapsamda, QNB Finansbank ve QNB First logolu kredi kartı sahiplerine özel yeni bir kampanya da eklendi. Peki nasıl?

2/6
Elektrik su ve doğal gaz faturası ödeyenler alacak. O ücret iade edilecek 2

Bankalar, müşterilerine yönelik özel kampanyalar düzenleyerek hem mevcut müşterilerini elde tutmayı hem de yeni müşteri kazanmayı hedefliyor. Otomatik fatura ödeme talimatı veren müşteriler için sunulan para iadesi kampanyaları da geniş bir memnuniyet yaratıyor.

3/6
Elektrik su ve doğal gaz faturası ödeyenler alacak. O ücret iade edilecek 3

OTOMATİK TALİMATI VERENLERE 300 TL PARA İADESİ

QNB Finansbank, otomatik fatura ödeme kampanyasını devam ettiriyor. Bankanın en son açıklamasına göre, 31 Temmuz 2024 tarihine kadar otomatik fatura talimatı veren müşteriler, her fatura için 100 TL ParaPuan kazanma şansı elde edecek. Toplamda en fazla 300 TL ParaPuan kazanılabilir.

4/6
Elektrik su ve doğal gaz faturası ödeyenler alacak. O ücret iade edilecek 4

Bu ParaPuanlar, CardFinans ve QNB First kredi kartları ile verilecek otomatik fatura talimatları için geçerli olacak ve 25 gün boyunca kullanılabilecek. Ancak, kampanyadan yararlanmak için otomatik fatura talimatı verilen hesapların 31 Aralık 2024 tarihine kadar en az bir kez fatura ödemesi yapması ve talimatların 31 Ocak 2025 tarihine kadar aktif kalması gerekiyor. Eğer bu tarihe kadar otomatik talimatlar iptal edilirse, kazanılan ParaPuanlar geri alınacak ve kullanılan puanlar kredi kartı borcuna yansıtılacak.

5/6
Elektrik su ve doğal gaz faturası ödeyenler alacak. O ücret iade edilecek 5

Kampanyadan her müşteri sadece bir kez faydalanabilir ve toplamda maksimum 300 TL ParaPuan kazanabilir. QNB Finansbank, yeni müşterilerine özel daha fazla bankacılık avantajı ve kampanya sunmaya devam ediyor.

6/6
Elektrik su ve doğal gaz faturası ödeyenler alacak. O ücret iade edilecek 6

Kampanya detaylarına bankanın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
05.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü