USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

GALİBİYET UYARISI!

GALİBİYET UYARISI!

GALİBİYET UYARISI!
01-04-2019 07:27
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, ligin 27. haftasında sahasında konuk edeceği İstikbal Mobilya Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde yapılan antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantıda bir araya gelen Teknik Direktör Hakan Keleş, Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Kayserispor maçı öncesi oyuncularına zafer emri verdi.

Ligdeki en önemli virajlardan birine geldiklerini kaydeden başarılı hoca, ?Artık toparlanma vakti geldi. Kayseri maçından kesinlikle galip ayrılmalıyız. 3 Haftadır yoğun tempoda çalışıyoruz. Bu hafta sonu bunun meyvesini yiyeceğiz. Sizden galibiyet istiyorum. Elinizden geldiği kadar hata yapmayın? dedi.

ANTRENMAN

Hafta sonu yapılan kulüp tesislerinde yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Isınma hareketlerinin ardından futbola özgü dayanıklılık çalışmaları yapan Yiğidolar daha sonra 5´e 2 top kapma, pas ve pres çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.

ÇALIŞMALAR GÖZ DOLDURDU

Yapılan antrenmanda futbolcuların istekli ve moralli halleri gözlerden kaçmadı. Teknik Direktör Hakan Keleş´in uyguladığı antrenmanda programı dahilinde yüksek tempoda çalışan kırmızı-beyazlı takım, performansıyla göz doldurdu.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDECEK

Kırmızı-beyazlı ekip bugün yapacağı antrenmanla İstikbal Mobilya Kayserispor maçının hazırlıklarına devam edecek. Bugün öğleden sonra saat 16.00´da yapılacak olan antrenmanın basına ve taraftara açık olacak.

MAÇ CUMARTESİ 16.00´DA

Demir Grup Sivasspor ile İstikbal Mobilya Kayserispor 6 Nisan Cumartesi günü saat 16.00´da Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda karşılaşacak. Müsabakayı yönetecek hakemler ise Perşembe günü belli olacak.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü