USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

GALİBİYETLİ PROVA

GALİBİYETLİ PROVA

GALİBİYETLİ PROVA
15-01-2019 07:35
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Yeni sezon ikinci etap kamp çalışmalarına Antalya´nın Belek bölgesinde devam eden Demir Grup Sivasspor, kamptaki ikinci ve son hazırlık maçında Romanya 1. Lig ekibi Sepsi Sf. Gheorghe ile karşılaştı. Calista Sports Center´da oynanan mücadeleyi kırmızı-beyazlı takım 2-1 kazandı.

Maçın ilk dakikasında Demir Grup Sivasspor Serhiy Rybalka ile 1-0 ve geçti ve ilk 45 dakika bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Douglas ceza sahası dışından sert vuruşuyla takımı 2-0 öne geçerdi. Konuk Sepsi Sf. Gheorghe´de Mensah Joseph 90. dakikada farkı 1´e indirdi ve mücadele 2-1 Yiğidolar´ın üstünlüğü ile sona erdi.

İLK 11 MERAK EDİLİYOR

Oynanan hazırlık maçında Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş´in sık sık not aldığı öğrenildi. Yardımcıları ile beraber dikkatle maçı izleyen Keleş, oyuncularının performansını tek tek not alarak, ikinci devre için iskelet ilk 11´i çıkaracak. Keleş´in bu hafta sonu oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor maçında nasıl bir ilk 11 çıkaracağı ise merakla bekleniyor.

FUTBOLCULAR UMUT SAÇTI

Edinilen bilgiye göre, oynanan hazırlık müsabakasında kırmızı-beyazlı futbolcuların performanslarının yüksek olduğu öğrenildi. Lig öncesi umut saçan Sivassporlu futbolcuların, hazırlık maçında da hırslı bir şekilde mücadele ettiği belirtildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü