USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Medya

GAZETECİLER İFTARDA BULUŞTU

GAZETECİLER İFTARDA BULUŞTU

GAZETECİLER İFTARDA BULUŞTU
15-06-2017 07:54
Google News

Gökhan KARA/

Medya sektöründe çalışanlar arasında birlik ve beraberliğin sağlanması amacıyla faaliyetlerini sürdüren Sivas Gazeteciler Derneği (SGD), iftarda üyeleri ile bir araya geldi.

Önceki akşam bir restoranda verilen iftara yerel ve görsel medya ile bazı ajans mensupları ve ilçe gazetecileri katılırken Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Sabri Karakaya da konuk oldu.

Dernek Başkanı Orhan Üngör, medya çalışanları arasında birlik ve dayanışmayı sağlamaya çalıştıklarını belirterek, amaçlarının daha iyi seviyeye yükselmek olduğunu söyledi.

Günün anısına plaket verilen Belediye Başkanı Sami Aydın ise gazetecilerle hemen her gün çeşitli programlar vesilesiyle bir araya geldiğini belirterek ?Hep biz davet ediyorduk, bu kez siz davet ettiniz, bizde icabet ettik, gazetecileri mesai arkadaşlarımız gibi görüyoruz, aslında biz bir aileyiz. Basının önemini ve değerini biliyoruz? dedi.

Rektör Prof. Dr. Yıldız ise iletişim fakültesi öğrencilerini basında görmekten mutlu olduğunu ifade ederek, basının önemli bir kurum olduğunu vurguladı.

ŞEHİT EŞİNE PLAKET

Yapılan konuşmaların ardından Derneğin günün anısına bir başka plaket ise şehit gazeteci İsmail Güneş´in eşi Yasemin Güneş´e  verildi.

Hoş sohbetle geçen iftara şehrimizde ve bazı ilçelerdeki yerel ve görsel medyada çalışan Gazeteciler Derneği üyeleri katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü