USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

GELDİĞİ GİBİ GİTTİ

GELDİĞİ GİBİ GİTTİ

GELDİĞİ GİBİ GİTTİ
30-01-2019 07:58
Google News

Sivasspor´un ara transferde kadrosuna kattığı Portekizli forvet Hugo Vieira ilk idmanda dizinden sakatlandı. Önce İstanbul´a giderek MR´ı çekilen forvet, daha sonra tedavisini kendi doktorunun yaptırmak istemesi nedeniyle Portekiz´e uçtu. Kulüpten yapılan açıklamada, ilk idmanında çarpışarak sakatlanan ve geldiği gibi giden Hugo ile ilgili gelişmelerin taraftarlara ayrıca duyurulacağı belirtildi.

Nurettin ÇUKURYURT/

Sivasspor´un büyük ümitlerle gol sorununa çözüm amacıyla Portekiz´den transfer ettiği Hugo Vieira önceki gün çıktığı ilk idmanda sakatlandı. Önce İstanbul´a ardından da Portekiz´e giden yeni transferin durumu, doktorunun yapacağı tetkik ve muayeneden sonra belli olacak. İdmanda çarpışma sonucu sol dizinden sakatlanan Hugo´nun durumuyla ilgili dün kulüpten yapılan açıklamada şunlar belirtildi.

?Devre arası transfer çalışmaları kapsamında kadromuza kattığımız Hugo Vieira tesislerimizde çıktığı ilk antrenmanında sol dizinden sakatlandı. Dün İstanbul´a kontrollere giden sporcumuz oradan Portekiz´e giderek kendi doktorunda muayene olmak istemiştir. Portekiz´de yapılacak kontrollerin ardından sporcumuzun sağlık durumu netlik kazanacak ve gerekli açıklama daha sonra kulübümüz tarafından yapılacaktır.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü