USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

GEMEREK OSB´YE YATIRIM ATAĞI

GEMEREK OSB´YE YATIRIM ATAĞI

GEMEREK OSB´YE YATIRIM ATAĞI
01-04-2019 07:37
Google News

Burcu CELLAT

Gemerek Kaymakamı Cengiz Nayman ve beraberindeki iş adamları, Vali Salih Ayhan´ı makamında ziyaret ederek, Gemerek OSB´ye kazandırmak istedikleri sanayi tesisleri ve çeşitli yatırımlar hakkında Vali Ayhan´a bilgi verdi.

Gemerek Kaymakamı Cengiz Nayman, OSB´ye müdür ataması yapıldığını, içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu yol ve kaldırım düzenlemelerinin yapıldığını belirterek, hizmet binası projesi ile elektrik hatlarının yenilenmesi ile ilgili projelerin hazırlandığını ifade etti. Şu an 5 firmaya tahsis yapıldığını hatırlatan Kaymakam Nayman, 37 firmanın da arsa tahsis talebi bulunduğunu dile getirdi.

Vali Salih Ayhan ise ilimizde önceliklerinin istihdam olduğunu belirterek, Sivas 1. OSB doldu. 2. OSB´nin altyapısı hazırlanıyor. Şarkışla OSB´de yatırımcılarımız var. Şimdi sıra Gemerek ilçemizdeki OSB´yi canlı hala getirip bölgedeki işsizlik oranlarını minimize etmek? dedi.

Daha önce Gemerek Organize Sanayi Bölgesi´nin hayata geçirilmesi yönünde talimatlarda bulunduklarını ve bölgeye istihdam yaratacak girişimcilerin de davet edilmesi noktasında çalışma yapılmasını istediklerini kaydeden Vali Ayhan, ?Geldiğimiz nokta gerçekten sevindiricidir. Yaklaşık 40 firmanın yatırım için bizim kapımızı çalması bizleri heyecanlandırmıştır. Bizlerde üzerimize düşeni yapıp, Gemerek OSB´nin tüm sorunlarını çözeceğiz. Farklı illerden buraya yatırım yapmak isteyen müteşebbislerimizin emrinde olacağız. Gemerek OSB´yi gündemimizin ilk sırasına aldım? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü