USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GENÇLİK KOLLARINA VEDA ZİYARETİ

GENÇLİK KOLLARINA VEDA ZİYARETİ

GENÇLİK KOLLARINA VEDA ZİYARETİ
05-04-2019 07:50
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

AK Parti Gençlik Kolları´na veda ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Sami Aydın, genç siyasetçilere nasihatlerde bulunarak, ?Belediyecilik siyasetin en zor kısmı. Ülkemizin memleketimizin daha güzel hizmetlere ihtiyacı var. İnsanlarımız bunu hak ediyor. Biz bu anlayışla beş yılımızı tamamladık. Aynı şekilde tamamlamayı Rabbim Hilmi Bey´e de nasip etsin? dedi.

Belediye Başkanı Sami Aydın veda ziyaretleri kapsamında AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Duman´ı ve gençlik kolları teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Başkan Aydın´a Başkan Yardımcıları Abdurrahim Ceyhan ve Hasan Karaman da eşlik etti.

31 Mart Yerel seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Aydın, genç siyasetçilere nasihatlerde bulundu.

Belediyeciliğin zor ve emek gerektiren bir iş olduğunu dile getiren Aydın, ?Belediyecilik siyasetin en zor kısmı? İnşallah Hilmi Bey´de bunu en iyi şekilde yapacaktır. Ülkemizin memleketimizin daha güzel hizmetlere ihtiyacı var. İnsanlarımız bunu hak ediyor. Biz bu anlayışla beş yılımızı tamamladık. Aynı şekilde tamamlamayı Rabbim Hilmi Bey´e de nasip etsin. Bunun meyvelerini de şu anda topluyoruz. Nerede hangi ortamda olsak vatandaş bunu dile getiriyor. Gönül belediyeciliğini nasıl yapmışız sadece kendi partilimiz değil farklı kesimlerin de gönüllerinde yer edindiğimizi görüyoruz. Gönüllerde yer bulmanın en güzel örneği Recep Tayyip Erdoğan? Bizde Sivas´ta bunu başardığımızı görüyoruz. Bundan sonra da önce mevcudu korumak sonra üzerine koymak temel hedefimiz olmalı. Biz de elimizden gelen katkıyı sağlayacağız? dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Duman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ?Sivas, belediyeciliği 2004 yılında AK Partiyle gördü. Şimdi bu süreç devam edecek. Burada esas olan isimler değil anlayıştır. 1994 yılında İstanbul´da Cumhurbaşkanımızın başlattığı anlayıştır. Hilmi Bey de başkanımızın yaptıklarını yapmak için gayret edecek. Biz de belediye meclis üyesi olarak Abdurrahim abinin yaptıklarını yapmak için gayret edeceğiz? ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü