USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

?GENEL BAŞKANIMIZ BÖYLE UYGUN GÖRDÜ?

?GENEL BAŞKANIMIZ BÖYLE UYGUN GÖRDÜ?

?GENEL BAŞKANIMIZ BÖYLE UYGUN GÖRDÜ?
29-11-2018 07:58
Google News

Ak Parti İl Başkanı Hakan Aksu, Sivas Belediye Başkan adayının Hilmi Bilgin olarak açıklanmasıyla ilgili değerlendirmesini sorduğumuzda, ?Genel Merkezimiz araştırdı, inceledi ve Genel Başkanımız böyle uygun görerek açıkladı. Cumartesi günü adayımızla ilk toplantımızı yaptıktan sonra Sivas´ta el ele vererek çalışmaya başlayacağız.? dedi.

?HİÇ BİR EKSİĞİMİZ YOK?

Ak Parti´nin yerel seçimlerle ilgili her türlü hazırlığı yaptığını belirten İl Başkanı Aksu, ?Adayımız da belli oldu. Cumartesi günü şehrimize gelecek. İlk toplantımızı yaptıktan sonra seçim startını vererek çalışmaya başlayacağız. Teşkilat olarak bu yerel seçimde hedefimiz, hem şehirde, hem 16 ilçede, hem de 7 Belde de kazanmaktır.? dedi.

HAYDAR ALDIKAÇTI

Ak Parti İl Başkanı Hakan Aksu, Sivas Belediye Başkan adayının Hilmi Bilgin olarak açıklanmasıyla ilgili değerlendirmesini sorduğumuzda, ?Genel Merkezimiz araştırdı, inceledi, Genel Başkanımız böyle uygun görerek kararını açıkladı, saygı duyuyoruz.  Cumartesi günü adayımızla ilk toplantımızı yaptıktan sonra el ele verip çalışmaya başlayacağız.? dedi.

Ak Parti´nin önceki gün Ankara´da yapılan, aralarında Sivas´ın da olduğu 20 İl´in Belediye Başkan adayının açıklandığı gurup toplantısına katıldıktan sonra şehre dönen İl Başkanı Aksu, ?Adayınız açıklandı, hayırlı olsun, bir değerlendirmede bulunur musunuz?? sorumuza ?Genel merkezimiz Sivas için en güçlü ve en uygun adayın Hilmi Bilgin olduğuna karar vererek açıkladı. Partimize ve Sivas´a hayırlı olsun. Biz teşkilat olarak, Genel Merkezimizin kararına saygılıyız. Bundan sonra bize düşen görevi yerine getirmeye çalışacağız. Adayımız Hilmi Bilgin cumartesi günü gelecek. İlk toplantımızı yaptıktan sonra, el ele verip çalışmaya başlayacağız. Yerel seçimlerimiz şimdiden ülkemize ve Sivas´ımıza hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.

?EKSİĞİMİZ YOK?

İl Başkanı Aksu, Sivas teşkilatı olarak yerel seçimlere hazır olduklarını, adaylarının da açıklanmasıyla hiçbir eksiklerinin kalmadığını ifade ederek, ?Adayımız da belli oldu. Cumartesi günü gelecek. İlk toplantımızı yaptıktan sonra seçim startını vererek çalışmaya başlayacağız. Teşkilat olarak bu yerel seçimde hedefimiz, hem şehirde, hem 16 ilçede, hem de 7 Belde de kazanmaktır.? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü