USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

?GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIN?

?GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIN?

?GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIN?
01-04-2019 07:27
Google News

Yıldız Dağı Kayak Merkezi´nde kayak eğitim alan sporcular Vali Salih Ayhan´ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ayhan; ?Biz sizden çok ümitliyiz. Bu çocuklar göğsümüzü kabartacak, yüzümüzü güldürecek, bizi mutlu edecek? dedi.

NURETTİN ÇUKURYURT

?Olimpik Kayak Sporcusu Yetiştirme Projesi´ kapsamında Yıldız Dağı Kayak Merkezi´nde eğitim alan çocuklar ve projenin koordinatörleri İlhan Erzurum ile Ali Erek, Vali Salih Ayhan´ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kayak Proje Koordinatörü Milli Takım Kayak Antrenörü ve Kayak İl Temsilcisi İlhan Erzurum, ?Olimpik Kayak Sporcusu Yetiştirme Projesi´nde gelinen nokta ve sporcuların durumları hakkında bilgi verdi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Kayak Koordinatörü Ali Erek ise öğrenci seçimleri ve yapılan dersler ile öğrencilerin okul başarılarını anlattı.

AYHAN: ?KAYAK´TA EN İYİ OLUN?

Vali Salih Ayhan da amaçlarının Sivas´ta milli sporcu yetiştirmek olduğunu söyleyerek; ?Bu çocuklar göğsümüzü kabartacak, yüzümüzü güldürecek, bizi mutlu edecek. Biz tohum ektik. O tohumlar filiz verdi, şimdi büyüyor. Sporcu çocuklarımız Yıldız´ın gülleri, meyveleri. Meyveleri toplamaya başlayacağız inşallah. Bu proje Türkiye´ye örnek olacak. Derslerinizi ihmal etmeden kayak sporunda en iyisi olmak için gayret gösterin. Gün gelecek İstiklal Marşımızı gözyaşları içerisinde okutacak, bayrağımızı dalgalandıracaksınız. Biz sizden çok ümitliyiz? diye konuştu.

Ziyaretin sonunda çocuklara Bilim Çocuk Dergisi dağıtan Vali Ayhan, öğrencilerin aileleri ile de sohbet etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü