USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMETLER YAPIYORUZ

GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMETLER YAPIYORUZ

GÖNÜLLERE DOKUNAN  HİZMETLER YAPIYORUZ
03-12-2020 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

Cem Vakfı Sivas Şubesini ziyaret eden Belediye Başkanı Hilmi Bilgin vakıf üyelerine cenaze nakil aracının anahtarını teslim etti. Araç tesliminde konuşan Bilgin, ?Geçmiş dönemde Cem Vakfımızın ihtiyacı olan cenaze nakil aracına ihtiyacı noktasında bir çalışmamız vardı. Pandemi dolayısıyla aracın gelmesi biraz gecikti ve cenaze nakil aracımızı Cem Vakfımıza teslim ediyoruz.? dedi.

HAKKANİYET İÇERİSİNDE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ

Şehir de yaşayan herkesin her kesimin kendini güven de hissettiği her sorununun rahatça çözülebildiği ve her derdini rahatça anlata bildiği bir belediye anlayışı ile çalıştıklarını belirten Başkan Bilgin, ?350 bin kişinin eşit adil hakkaniyetle hizmet götüreceğiz dedik. Bu nokta da Cem Vakfımızın ihtiyacı olan cenaze nakil aracımızı da teslim ettik? diye konuştu.

Bilgin, ?Eser proje sadece binadan büyük büyük projeden değil insanoğlunun ihtiyaç duyduğu her alanda her noktaya biz dokunacağız. Bina da yapacağız yollarda açacağız köprülerde inşa edeceğiz ve bunun yanında sosyal belediyeciliğin gereği olan insanımızın gönlünü hoş tutacak gönlünü ısıtacak her konuda yapılacak hizmetleri de takip edeceğiz? şeklinde konuştu.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE GÖRÜYORUZ

Cem Vakfı Sivas Şube başkanı Ünal Karataş ise, ?Belediye Başkanı Hilmi Bilgin´in gönül belediyeciliğinde sahada ve bizlere en iyi şekilde yansıtıyor. Samimi duruşu sıcaklığı çalışkanlığı ile de Sivas´ta hepimizin gönlünde yer edinmiştir. Kendisinden Allah razı olsun bizlerden desteğini hiçbir zaman eksiltmiyor.? dedi.

Daha sonra Alevi dedesi tarafından edilen duanın ardında cenaze nakil aracın teslimi yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü