USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gurbetten Engellilere Araç Desteği

Hollanda’da yaşayan gurbetçi Semra Kürkçü, Sivas’ın Şarkışla ilçesindeki 5 engelli vatandaşa akülü araba hediye etti. Kürkçü’nün yurt dışından gönderdiği araçlar, Şarkışla’ya ulaştırılarak ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Gurbetten Engellilere Araç Desteği
28-10-2024 09:32
SİVAS
Google News

Sultan ÖZKARAMAN/

Hollanda’da yaşayan ve daha önce dizinden ameliyat geçiren Sema Kürkçü, yaşadığı zorlu süreçten ilham alarak başlattığı destekle engellilere umut oluyor.

Hayırsever Semra Kürkçü’nün desteklerini ilçeye ulaştıran Mahmut Alıcı, kampanyanın her yıl sürdüğünü ve bugüne kadar 50’ye yakın akülü aracın ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını söyledi. Alıcı, “Hollanda’dan gelen araçları Semra Hanım ve ekibinin desteğiyle buraya ulaştırıyoruz. Zahmetli olsa da engellilerimize yardımcı olmaktan mutluyuz,” dedi.

Altınyayla’dan akülü araç alan Zeki Piroğlu, “Yürüyemediğim için evde kalmak zorundaydım. Bu arabayı bana sağlayan Semra Hanım’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim,” dedi. Sanayide çalışırken felç geçiren Haluk Pusat ise, “Mahmut Abi ve Semra Hanım sayesinde çarşıya gidebiliyorum. Hayatımı kolaylaştırdılar,” diye konuştu.

Dağıtım programına katılan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Semra Kürkçü ve Mahmut Alıcı’ya teşekkür ederek, “Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamada bu tür destekler çok kıymetli,” dedi.

 


Editor : Sultan ÖZKARAMAN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
28.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü