USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Güreşçiler Mangalda Bir Araya Geldi

Heyecan Merkezinde antrenör Hamza Aydın yönetiminde güreş antrenmanları yapan minik sporcular, mangal partisinde buluştu.

Güreşçiler Mangalda Bir Araya Geldi
19-08-2024 10:17
SİVAS
Google News

HAKAN KALELİ

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde Selimiye Heyecan Merkezinde açılan sportif faaliyetler devam ediyor. Bu kapsamda Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü güreş antrenörlerinden Hamza Aydın, nezaretinde miniklere güreş eğitimi veriliyor.

Haftanın 4 günü idman yapılırken, Cuma günleri de etkinlik günü olarak geçiyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan etkinlik gününde mangal partisi aktivitesi gerçekleştirildi. Minik güreşçiler Paşabahçe Mesire Alanında düzenlenen mangal partisinde buluştu.

Mangal partisi sonrası açıklama yapan antrenör Hamza Aydın, “Sivas Belediyesi Heyecan Merkezinde yapılan güreş antrenmanlarımız aralıksız devam ediyor. Haftada 4 gün olmak üzere cuma günleri ise etkinlik programları yapılmaktadır. Bu hafta da değerli velimiz Abdulsamet Demiray’ın önderliğinde minik güreşçilerimizle mangal partisinde buluştuk. Velimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimiz devam edecek” diye konuştu.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
11.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü