USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Gündem

GURUR KAYNAĞIMIZ 182 YAŞINDA                                                                           

GURUR KAYNAĞIMIZ 182 YAŞINDA                                                                           

GURUR KAYNAĞIMIZ 182 YAŞINDA                                                                           
15-06-2021 07:00
Google News


Burcu CELLAT

Jandarma TeÅŸkilatının kuruluÅŸu  nedeniyle bir açıklama yapan Sivas Esob BaÅŸkanı BeÅŸir Köksal, “Jandarma teÅŸkilatımız; halkımızın, esnaf ve sanatkârımızın huzur ve refahı için gecesini gündüzüne katarak azim ve kararlılıkla mücadelesine devam etmektedir.

 

KurulduÄŸu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr mensuplarıyla halkımızın mutluluÄŸu için  gece-gündüz demeden cansiperane çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Jandarma TeÅŸkilatı mensuplarımızın,  bu özverili ve baÅŸarılı  çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içerisinde yaÅŸamaya devam ediyoruz

  

Gücünü yasalardan ve desteÄŸini aziz milletimizden alan Türk Jandarma TeÅŸkilatımız, vatan sevgisi, iyi eÄŸitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiÅŸ ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik deÄŸerlere her geçen gün daha da baÄŸlılık göstererek  milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı baÅŸarmıştır.

 

Jandarma teÅŸkilatımız yaptığı mücadele ile de büyük kahramanlıklar yaparak ülkemizdeki birlik ve beraberliÄŸimizi bozmak isteyen hainlere de  asla fırsat vermemiÅŸ, halklımızın sevgisini ve güvenini kazanmıştır. güvenini kazanmıştır. Bu duygu ve düÅŸüncelerle ülkemizin huzur, can ve mal güvenliÄŸini saÄŸlamak için çalışan, mücadele eden Jandarma TeÅŸkilatımızla gurur duyuyoruz.

 

Yurdumuzun ve milletimizin bölünmez bütünlüÄŸü için bu güne kadar hizmet veren Jandarma teÅŸkilatımızın hizmetleriyle de gurur duyuyoruz,  Görevleri sırasında ÅŸehit olan kahramanlarımıza rahmet, gazilerimizi de  minnetle yad ediyor, Jandarma teÅŸkilatının tüm mensuplarının da 182. Yılını kutluyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü