USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GURURUMUZ OLDUNUZ

GURURUMUZ OLDUNUZ

GURURUMUZ OLDUNUZ
21-07-2020 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

Sivas Valisi Salih Ayhan, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı öncülüğünde, LGS´de başarılı olan öğrencileri, öğretmenleri ve ailelerini makamında kabul ederek, tebrik etti. Vali Salih Ayhan, ilimizde eğitimin kalitesini artırmak için valilik himayelerinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde hayata geçirilen Köprü Projesi ile akademik başarının giderek arttığını söyledi.

LGS sürecinde öğretmenlerin ve öğrencilerin adeta bir seferberlik içerisinde olduğunu hatırlatarak, Sivas´ın sınavda Türkiye´nin iyi illerinden biri olacağını söyledi. Sivas´ın akademik noktada iyi bir ortalamaya ulaştığını aktaran Vali Ayhan, ?Köprü Projesi ile çocuklarımızın eksikliklerini tespit ederek yola çıktık. Yaptığımız değerlendirme ce araştırmalar neticesinde Sivas´ın ilk 10´a girdiğini söyleyebiliriz.? dedi.

ÇOCUKLARIMI BÜYÜK EMEK SARF ETTİ

Vali Ayhan, bu zorlu maratonda öğrencilerin azim ve mücadele vererek iyi sonuçlara ulaştığını dile getirerek, ?Sivas fiziki, teknolojik, altyapı ve insan kaynağı alanlarında çok iyi seviyede. Bu yılda akademik alanda büyük bir başarı sağladık ve aldığımız sonuçlar iyi seviyede? diye konuştu.

Vali Salih Ayhan, ülkenin salgın döneminde zor bir dönemden geçtiğini ifade ederek, ?Bu süreçte öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz hedeflerinden sapmadan gece -gündüz çalıştılar. İnşallah başarı devam edecek.  Elde ettiğimizi başarı ile Sivas´ın adını Türkiye´ye duyurduk.  Çocuklarımızı, öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Sizler bizim gurur kaynağımızsınız.  Sizler kadar bizlerde çok heyecanlıyız.? dedi.

Sivas´ın eğitimdeki istikrarlı başarınız devam ettirmek için her türlü çalışmayı yapacaklarına dikkat çeken Vali Ayhan, ?2020-2021 eğitim-öğretim hazırlıkları başladı.  Geçen yıl 7. sınıf öğrencilerimizin başarılı olması için her türlü desteği verdik. Bu yılda aynı hassasiyetle öğrencilerimizi önümüzdeki yıl sınava hazırlayacağız. Bu yıl LGS´de alınan başarı da öğrencilerimiz için örnek olacak. ? diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Vali Salih Ayhan, başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
05.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü