USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gustavo Silva Yiğido Yolunda

Net Global Sivasspor, Corinthians forması giyen 26 yaşındaki Gustavo Silva’ya kancayı taktı. 26 yaşındaki futbolcu ile görüşmeler devam ederken, başarılı oyuncunun kısa süre içerisinde Sivas’ta olması bekleniyor.

Gustavo Silva Yiğido Yolunda
22-08-2024 10:40
SİVAS
Google News

HAKAN KALELİ

Net Global  Sivasspor’da transfer çalışmaları hızla devam ediyor.

Teknik Direktör Bülent Uygun’un raporu doğrultusunda futbolcularla tek tek görüşen Sivasspor transfer komitesi, söz konusu işi sıkı tutuyor.

Bu kapsamda Yiğidolar, Corinthians forması giyen 26 yaşındaki kanat oyuncusu Gustavo Silva’yı kadrosuna katmak için görüşmeler yapıyor.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Futbolcu ile bizzat görüşen Sivasspor Kulübü, transferi en kısa sürede de tamamlamak istiyor. Başarılı oyuncunun kısa süre içerisinde Sivas’ta olması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde Sivas’a gelmesi beklenen Gustavo Silva, anlaşma sağlanması takdirde kırmızı-beyazlı sözleşmeye imza atacak.

GUSTAVO SİLVA’NIN KARİYERİ

Gustavo Henric da Silva, Corinthians takımında forvet pozisyonunda görev yapan Brezilyalı profesyonel futbolcudur. Campo Largo, Paraná'da doğan Silva, 9 yaşındayken Coritiba'nın genç takımına katıldı. 2 Mayıs 2016'da sözleşmesi Eylül 2018'e kadar uzatıldı. 2017'de Campeonato Brasileiro Sub-20'de 9 gol attı ve sezonun en golcü oyuncusu oldu. 2018 sezonu öncesinde Silva, A takıma terfi etti. 8 Ekim 2018'de Corinthians ile 2022'ye kadar sözleşme imzaladı. 20 Ocak 2019'da, Paulista A1'de São Caetano'ya karşı 1-1 berabere kalınan maçta yedek olarak oyuna girerek profesyonel ilk maçına çıktı.

EN AZ 2 TRANSFER DAHA…

Diğer yandan kırmızı-beyazlı takımda transfer çalışmaları hızla devam ediyor. Yiğidolar, Fenerbahçe forması giyen Bartuğ Elmaz için de girişimlerini sürdürdüğü ifade ediliyor. Yiğidolar en az iki transfer daha yapacak.

 

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü