USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

?HAKEMLERİ RAHAT BIRAKMALIYIZ?

?HAKEMLERİ RAHAT BIRAKMALIYIZ?

?HAKEMLERİ RAHAT BIRAKMALIYIZ?
22-02-2019 07:57
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Spor Toto Süper Lig´in 23. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenmanda spor medyasına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hakan Keleş, son haftalardaki hakem hatalarına tepki gösterdi.

?OYUN OLARAK KÖTÜ DEĞİLDİK?

Erzurumspor mağlubiyetini değerlendiren başarılı teknik adam Keleş; ?Oyun olarak çok kötü değildik. Şimdi Antalyaspor maçına hazırlanıyoruz. Biz hakemler hakkında hiç konuşmadık. Kulüp olarak böyle bir prensibimiz var. Bakıyorum rakiplerimiz her hafta bir sonraki maçı etkileyebilmek için hakemler hakkında yöneticisi, başkanı, futbolcusu, hocası hepsi açıklamalar yapıyor. Hakemleri etkileyebilmek için biz kulüp olarak böyle bir açıklama yapmadık, yapmayacağız da ama hakemlerinde bunlardan etkilendiğini gördüm. Erzurumspor deplasmanında biz sahada oyun odaklı oynamaya çalışıyoruz. Onun için mücadele ediyoruz. Şimdi Antalya maçımız var bizim için zor maç olacak Erzurum´da kaybettiğimiz puanları telafi etmek için burada uğraşacağız? dedi.

?CEZA ALDIKLARI YOK?

Hakemleri etkileyebilmek için açıklamalar yapıldığını ifade eden Keleş, ?Hakemler hakkında açıklama yapmadık, yapmayacağız da rakiplerimiz yapıyor hakemlerde bunlardan etkileniyor. Bundan sonra ise etkileneceklerini düşünmüyorum. Yeni bir MHK geldi. Hakemler hakkında yapılan açıklamalara inşallah tedbir alırlar. Bizimde maçlarda bir sürü pozisyonumuz var. Hiçbirini dile getirmiyoruz. Erzurumspor maçında Emre´ye yapılan iki tane penaltı var. Hiçbir şekilde hakemleri konuşmadık. Bizde çekiyoruz hakemlerden ama konuşmuyoruz, dile getirmiyoruz. Rakiplere bakıyorum çok enteresan açıklamalar yapıyorlar ceza aldıkları yok? diye konuştu.

?KURCALADIKÇA BİR SÜRÜ SIKINTILAR OLACAK?

VAR sistemini hakkında da değerlendirmelerde bulunan Keleş, şunları söyledi; ?Biz bunu deştikçe, kurcaladıkça bir sürü sıkıntılar olacak. Hakemleri bu kadar baskı altına almak, bunaltmak onları rahat bırakmamız gerekiyor. Yeni bir MHK seçildi. Kimsenin kasıtlı bir şey yaptığını düşünmüyoruz. Baskılar hata yaptırıyor onlarda insan sonuçta Erzurum´a gittik, iki hafta önce içeride penaltısı verilmemiş, golü verilmemiş bir sürü şey olmuş bunları bas bas bağırıp açıklamalar yapıyorlar bir sonraki hafta gelecek hakem bunlarda etkileniyor.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü