USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hamidiye çocuklarla şenlendi

Hamidiye çocuklarla şenlendi

Hamidiye çocuklarla şenlendi
26-04-2022 07:00
Google News

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Vali Salih Ayhan ve eşi Zeynep Akkiraz Ayhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın, Millî Eğitim Müdürü Ergüven Aslan ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan kutlama programına katılarak çocukların bayram sevincine ortak oldu.

Program kapsamında; Minik Sesler Çocuk Korosu, Muzaffer Sarısözen Kültür ve Sanat Evi ve Muzaffer Sarısözen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen konserler büyük beğeni topladı.  Etkinliklere katılan çocuklar; uçurtma şenliği, dart, masa tenisi, çuval yarışı, yumurta taşıma, sandalye kapmaca, pakur, mendil kapmaca, penaltı atışı gibi geleneksel çocuk oyunlarının yanı sıra masal etkinliği, okçuluk ve at binme etkinlikleri ile unutulmaz bir bayram yaşadı. Etkinlikler kapsamımda düzenlenen Geri Dönüşümden Tasarıma Atölyeleri, Origami Atölyesi ve Muzaffer Sarısözen Kültür ve Sanat evi öğrencilerinin resim atölyesi çalışmaları da büyük beğeni topladı.

Vali Ayhan ve Aslan, etkinliklerin ardından il merkezi ve köylerden gelerek etkinliklere katılan öğrencilerle iftar yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hamidiye Kültür Bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikler, müzik öğretmenlerince gerçekleştirilen konser programı ile sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü